
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כוללשעה ו-15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
תחתית
-
20 עוגיות אוראו בינוניותמופרדות לחצאים
ציפוי וקישוט
-
200 גרם שוקולד מרירמומס, או שוקולד חלב
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 חופן סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- שמים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת המיקסר המבשל עם וו בלון ומפעילים את התכנית “חימום עדין”. מבשלים את החלבונים תוך טריפה במהירות נמוכה עד שהסוכר נמס (בערך 65 מעלות).
- מעלים את המהירות ומקציפים את המסה במשך כ-8-9 דקות, או עד שמתקבלת מרנג יציב ומבריק עם פיקים חזקים שלא נופלים. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק.
- מסדרים את העוגיות על קרש או תבנית. מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה.
מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה. צילום: אפיק גבאי - מעבירים את העוגיות למקפיא ל-30 דקות לפחות
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את השוקולד המומס והשמן עד שמתקבלת תערובת אחידה, דלילה ומבריקה.
- טובלים את הקרמבו בשוקולד המומס. לחלופין, אפשר לזלף את השוקולד המומס מעל בצורה חופשית.
- מקשטים בסוכריות צבעוניות ומקררים כ-20 דקות, כדי שהציפוי יתייצב.
- מגישים או שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים.
קרמבו תוצרת בית על בסיס מרנג שוויצרי. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם ברימאג
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
40
מנות
קלוריות
60.8
קק״ל
2430.6
קק״ל
פחמימות
10.2
גרם
408.8
גרם
שומן
1.7
גרם
69.2
גרם
נתרן
46.1
מ״ג
1842.6
מ״ג
חלבון
1.2
גרם
49.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.4
גרם
16.0
גרם
שומן רווי
0.9
גרם
34.4
גרם
כולסטרול
0.1
מ״ג
4.0
מ״ג
סידן
4.1
מ״ג
162.2
מ״ג
ברזל
0.4
מ״ג
14.4
מ״ג
אשלגן
44.5
מ״ג
1780.7
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
5.9
מ״ג
תגובות (12)
טעיםם
קרמו,אהבת חיי
וואו נירא מעולה!!!
יצא מעולה. הבת שלי הכינה לבד ויצא לה מצויין