רקע ברימאג

אף אחד לא יאמין שאתם הכנתם: קרמבו עם מרנג שווייצרי!

אמנם החורף בא לסיומו, אבל זה לא אומר שאי אפשר להמשיך ליהנות מקרמבו משובח תוצרת בית! מתחתית עוגיית אוראו, מילוי מרנג וציפוי שוקולד מתקבל הנשנוש המתוק המושלם!
אמנם החורף בא לסיומו, אבל זה לא אומר שאי אפשר להמשיך ליהנות מקרמבו משובח תוצרת בית! מתחתית עוגיית אוראו, מילוי מרנג וציפוי שוקולד מתקבל הנשנוש המתוק המושלם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    61
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.8 קק״ל 2430.6 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 408.8 גרם
    שומן 1.7 גרם 69.2 גרם
    נתרן 46.1 מ״ג 1842.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 34.4 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 162.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 44.5 מ״ג 1780.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    61
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.8 קק״ל 2430.6 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 408.8 גרם
    שומן 1.7 גרם 69.2 גרם
    נתרן 46.1 מ״ג 1842.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 34.4 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 162.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 44.5 מ״ג 1780.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית

קרמבו

ציפוי וקישוט


אופן הכנה

  1. שמים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת המיקסר המבשל עם וו בלון ומפעילים את התכנית “חימום עדין”. מבשלים את החלבונים תוך טריפה במהירות נמוכה עד שהסוכר נמס (בערך 65 מעלות).
  2. מעלים את המהירות ומקציפים את המסה במשך כ-8-9 דקות, או עד שמתקבלת מרנג יציב ומבריק עם פיקים חזקים שלא נופלים. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק.
  3. מסדרים את העוגיות על קרש או תבנית. מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה.

    מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה. צילום: אפיק גבאי
    מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה. צילום: אפיק גבאי

  4. מעבירים את העוגיות למקפיא ל-30 דקות לפחות
  5. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את השוקולד המומס והשמן עד שמתקבלת תערובת אחידה, דלילה ומבריקה.
  6. טובלים את הקרמבו בשוקולד המומס. לחלופין, אפשר לזלף את השוקולד המומס מעל בצורה חופשית.
  7. מקשטים בסוכריות צבעוניות ומקררים כ-20 דקות, כדי שהציפוי יתייצב.
  8. מגישים או שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים.

    קרמבו תוצרת בית על בסיס מרנג שוויצרי. צילום: אפיק גבאי
    קרמבו תוצרת בית על בסיס מרנג שוויצרי. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אף אחד לא יאמין שאתם הכנתם: קרמבו עם מרנג שווייצרי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות