אף אחד לא יאמין שאתם הכנתם: קרמבו בסיס מרנג שווייצרי!

אמנם החורף בא לסיומו, אבל זה לא אומר שאי אפשר להמשיך ליהנות מקרמבו משובח תוצרת בית! מתחתית עוגיית אוראו, מילוי מרנג וציפוי שוקולד מתקבל הנשנוש המתוק המושלם!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

תחתית

קרמבו

ציפוי וקישוט

אופן הכנה

  1. שמים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת המיקסר המבשל עם וו בלון ומפעילים את התכנית “חימום עדין”. מבשלים את החלבונים תוך טריפה במהירות נמוכה עד שהסוכר נמס (בערך 65 מעלות).
  2. מעלים את המהירות ומקציפים את המסה במשך כ-8-9 דקות, או עד שמתקבלת מרנג יציב ומבריק עם פיקים חזקים שלא נופלים. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק.
  3. מסדרים את העוגיות על קרש או תבנית. מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה.

    מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה. צילום: אפיק גבאי
    מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה. צילום: אפיק גבאי

  4. מעבירים את העוגיות למקפיא ל-30 דקות לפחות
  5. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את השוקולד המומס והשמן עד שמתקבלת תערובת אחידה, דלילה ומבריקה.
  6. טובלים את הקרמבו בשוקולד המומס. לחלופין, אפשר לזלף את השוקולד המומס מעל בצורה חופשית.
  7. מקשטים בסוכריות צבעוניות ומקררים כ-20 דקות, כדי שהציפוי יתייצב.
  8. מגישים או שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים.

    קרמבו תוצרת בית על בסיס מרנג שוויצרי. צילום: אפיק גבאי
    קרמבו תוצרת בית על בסיס מרנג שוויצרי. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 40 מנות
קלוריות 60.8 קק״ל 2430.6 קק״ל
פחמימות 10.2 גרם 408.8 גרם
שומן 1.7 גרם 69.2 גרם
נתרן 46.1 מ״ג 1842.6 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 49.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 16.0 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 35.1 גרם
כולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
סידן 4.1 מ״ג 162.2 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 14.4 מ״ג
אשלגן 44.5 מ״ג 1780.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 5.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody