אפוגטו בטעם אגוזים

הקינוח האולטימטיבי ליום קיץ לוהט שהוא שילוב מושלם בין קר לחם - אפוגטו בטעם אגוזים עם אגוזי לוז קצוצים היישר מארץ המגף
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את כדורי הגלידה בכוס הגשה.
  2. מכינים מנת אספרסו של קפסולת קפה בטעם אגוזים ומוזגים אותה על הגלידה.
  3. מקשטים מעל באגוזי לוז קצוצים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 505.1 קק״ל 505.1 קק״ל
פחמימות 57.6 גרם 57.6 גרם
שומן 26.8 גרם 26.8 גרם
נתרן 195.2 מ״ג 195.2 מ״ג
חלבון 8.5 גרם 8.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 1.7 גרם
שומן רווי 16.3 גרם 16.3 גרם
כולסטרול 107.4 מ״ג 107.4 מ״ג
סידן 312.3 מ״ג 312.3 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 485.6 מ״ג 485.6 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody