
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
-
400 גרם פילה עוף
-
6 כפות קמח לבן
-
4 ביצים M
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות שמן קנולהלטיגון
-
4 כפות רוטב ברביקיוקנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
2 כפות שמן זית
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את הביצים והקמח במטרפה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
- מוסיפים את נתחי העוף לתערובת ומשרים כ-10 דקות.
משרים את נגיסי העוף במרינדה (צילום: אפיק גבאי) - מחממים שמן קנולה במחבת פסים וצורבים את נתחי העוף מכל צדיהם עד שהם זהובים. מוציאים לנייר סופג.
צורבים על מחבת פסים את נגיסי העוף (צילום: אפיק גבאי) - שמים בשקית זיפלוק את רוטב הטריאקי שמן זית מלח ופלפל שחור.
- מוסיפים את נתחי העוף, סוגרים את השקית ומנערים היטב.
- מוציאים מהשקית לצלחת הגשה, מומלץ להגיש עם אורז לבן.
בשיתוף עם קנור
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
450.2
קק״ל
1800.8
קק״ל
פחמימות
24.2
גרם
96.8
גרם
סוכר
1.3
גרם
5.2
גרם
שומן
23.4
גרם
93.4
גרם
נתרן
716.7
מ״ג
2867.0
מ״ג
חלבון
34.8
גרם
139.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.7
גרם
2.9
גרם
שומן רווי
3.9
גרם
15.5
גרם
כולסטרול
368.4
מ״ג
1473.6
מ״ג
סידן
44.1
מ״ג
176.4
מ״ג
ברזל
1.6
מ״ג
6.3
מ״ג
אשלגן
451.1
מ״ג
1804.6
מ״ג
אבץ
1.7
מ״ג
6.6
מ״ג
תגובות (24)
בריאנוטעים
מתכון מוצלח
בטוחה שילד יאהב
יאמי אכין לילדודס