ארוחה בעשר דקות שכולם יטרפו: נגיסי עוף ברוטב חרדל וסילאן

איך מכינים ארוחת צהריים בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים? פשוט מאוד! מתקתקים נגיסי עוף ברוטב חרדל וסילאן עם טריק מגניב במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את הביצים והקמח במטרפה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  2. מוסיפים את נתחי העוף לתערובת ומשרים כ-10 דקות.

    נגיסי עוף קנור (צילום: שניר גואטה)
    משרים את נגיסי העוף במרינדה (צילום: אפיק גבאי)

  3. מחממים שמן קנולה במחבת פסים וצורבים את נתחי העוף מכל צדיהם עד שהם זהובים. מוציאים לנייר סופג.

    נגיסי עוף קנור (צילום: שניר גואטה)
    צורבים על מחבת פסים את נגיסי העוף (צילום: אפיק גבאי)

  4. שמים בשקית זיפ לוק את רוטב החרדל והסילאן, שמן זית מלח ופלפל שחור.
  5. מוסיפים את נתחי העוף, סוגרים את השקית ומנערים היטב.
  6. מוציאים מהשקית לצלחת הגשה, מומלץ להגיש עם אורז לבן.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 493.7 קק״ל 1974.6 קק״ל
פחמימות 24.1 גרם 96.4 גרם
שומן 27.6 גרם 110.2 גרם
נתרן 544.8 מ״ג 2179.4 מ״ג
חלבון 34.6 גרם 138.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרם
שומן רווי 4.5 גרם 17.8 גרם
כולסטרול 369.1 מ״ג 1476.4 מ״ג
סידן 46.2 מ״ג 184.9 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 456.8 מ״ג 1827.0 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (15)

    Avatar
    אתי

    לא הבנתי את הקטע האחרון. מוסיפים את חזה העוף לשקית ומגישים? הרוטב לא מקרר את זה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, צורבים עם מעט שמן. רצוי על מחבת פסים אבל לא חובה. בהצלחה (:

    Avatar
    אביבה ברק

    נראה טוב ,מחר אני ינסה.

      Avatar
      Foody Foody

      נהדר. מחכים לדיווח מהשטח!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody