ארוחה בעשר דקות שכולם יטרפו: נגיסי עוף ברוטב ברביקיו

איך מכינים ארוחת צהריים בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים? פשוט מאוד! מתקתקים נגיסי עוף ברוטב ברביקיו מתקתק עם טריק מגניב במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את הביצים והקמח במטרפה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  2. מוסיפים את נתחי העוף לתערובת ומשרים כ-10 דקות.

    נגיסי עוף קנור (צילום: שניר גואטה)
    משרים את נגיסי העוף במרינדה (צילום: אפיק גבאי)

  3. מחממים שמן קנולה במחבת פסים וצורבים את נתחי העוף מכל צדיהם עד שהם זהובים. מוציאים לנייר סופג.

    נגיסי עוף קנור (צילום: שניר גואטה)
    צורבים על מחבת פסים את נגיסי העוף (צילום: אפיק גבאי)

  4. שמים בשקית זיפלוק את רוטב הטריאקי שמן זית מלח ופלפל שחור.
  5. מוסיפים את נתחי העוף, סוגרים את השקית ומנערים היטב.
  6. מוציאים מהשקית לצלחת הגשה, מומלץ להגיש עם אורז לבן.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 450.2 קק״ל 1800.8 קק״ל
פחמימות 24.2 גרם 96.8 גרם
סוכר 1.3 גרם 5.2 גרם
שומן 23.4 גרם 93.4 גרם
נתרן 716.7 מ״ג 2867.0 מ״ג
חלבון 34.8 גרם 139.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרם
שומן רווי 3.9 גרם 15.5 גרם
כולסטרול 368.4 מ״ג 1473.6 מ״ג
סידן 44.1 מ״ג 176.4 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
אשלגן 451.1 מ״ג 1804.6 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (24)

Avatar

הצג עוד