סנו רקע

ארוחה מפסקת מושלמת: עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד

עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד, בתוספת ירקות: כל מה שצריך לסעודה מפסקת מושלמת! כל הטוב שיש למרק עוף להציע, בתוך תבשיל אחד, שכל המשפחה תאהב
עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד, בתוספת ירקות: כל מה שצריך לסעודה מפסקת מושלמת! כל הטוב שיש למרק עוף להציע, בתוך תבשיל אחד, שכל המשפחה תאהב
  • חן מזרחי
שמרו
כשר
28 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    331
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 330.9 קק״ל 2316.2 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 211.5 גרם
    שומן 6.6 גרם 46.0 גרם
    נתרן 476.5 מ״ג 3335.5 מ״ג
    חלבון 27.4 גרם 191.8 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 70.9 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סידן 228.8 מ״ג 1601.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 1590.1 מ״ג 11130.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    331
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 330.9 קק״ל 2316.2 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 211.5 גרם
    שומן 6.6 גרם 46.0 גרם
    נתרן 476.5 מ״ג 3335.5 מ״ג
    חלבון 27.4 גרם 191.8 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 70.9 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סידן 228.8 מ״ג 1601.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 1590.1 מ״ג 11130.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור

אחרי כל שיגעונות הבישול לכבוד ראש השנה והמנות הסופר מושקעות, כשמגיע יום כיפור, אני מעדיפה להכין לארוחה המפסקת את הסיר הכי פשוט של עוף בתנור. על המנה הזאת חשבתי כשלא ממש היה לי כוח לבשל מרק עוף וחיפשתי משהו קצת יותר מהיר. שמתי בסיר אחד את כל הירקות שיש במרק עוף, מעליהם סידרתי שוקיים של עוף, קצת תבלינים, מים ולתנור.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
חן מזרחי
X

28 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. מכניסים את כל הירקות לתבנית פיירקס ומערבבים ביניהם.
  3. מסדרים מעל הירקות את שוקי העוף.
  4. מכניסים לקערה את הכורכום, החוויאג’, המלח והפלפל, שופכים מעל את המים הרותחים ומערבבים היטב.
  5. שופכים את תערובת המים עם התבלינים מעל העוף והירקות.
  6. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
  7. אופים בתנור במשך 60 דקות.
  8. לאחר מכן מסירים את רדד האלומיניום, וממשיכים לאפות במשך 30-40 דקות עד שהעוף משחים יפה.
  9. מומלץ להגיש עם אורז לבן או קוסקוס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה מפסקת מושלמת: עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    אפרת

    הי הכנתי יצא ממש טעים .תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמח לדעת איך יצא, אם תכיני!

      Avatar
      מערכת Foody

      הטעמים ישתנו מעט וזה ייצא במרקם יותר תבשילי, אך אפשרי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות