ארוחה שלמה בצלחת אחת: קבבים וסלט משוואיה (ירקות צלויים על האש)

מתכון מהיר וקל לקבבים והסלט המושלם ללוות אותם - משוואיה: סלט ירקות צלויים על האש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

קבב

משוואיה

אופן הכנה

  1. מכינים את הקבב: בקערה גדולה מערבבים היטב עם הידיים את מרכיבי הקבב. יוצרים קבבונים קטנים (כ-50 גרם כל אחד).
  2. מניחים את הקבבים על פלטת הגריל, בוחרים במצב “גריל” HIGH למשך 7 דקות.
  3.  מכינים את המשוואיה: את הירקות של המשוואיה (למעט השום) מניחים על פלטת הגריל. צולים כ-15 דק’ במצב MAX. מדי פעם מרימים את המכסה ומסובבים את הירק כך שיהיה צלוי מכל צדדיו בצורה אחידה.
  4. מוצאים את הירקות ומקלפים בעדינות (מומלץ לשים בקערה ולכסות בניילון נצמד לכמה דקות, זה מקל מאד על הקילוף).
  5. קוצצים עם סכין את הירקות, מערבבים בקערה עם שאר מרכיבי הסלט ומגישים עם הקבבים.

    קבבים וסלט משוואיה (ירקות צלויים על האש)
    קבבים וסלט משוואיה (ירקות צלויים על האש)

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2190.1 קק״ל 2190.1 קק״ל
פחמימות 28.8 גרם 28.8 גרם
שומן 174.1 גרם 174.1 גרם
נתרן 6406.8 מ״ג 6406.8 מ״ג
חלבון 117.9 גרם 117.9 גרם
סיבים תזונתיים 19.6 גרם 19.6 גרם
שומן רווי 43.0 גרם 43.0 גרם
כולסטרול 597.8 מ״ג 597.8 מ״ג
סידן 310.7 מ״ג 310.7 מ״ג
ברזל 17.7 מ״ג 17.7 מ״ג
אשלגן 3301.1 מ״ג 3301.1 מ״ג
אבץ 21.7 מ״ג 21.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody