באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

ארוחה שלמה: עוף עם תפוחי אדמה מתובלים

עוף עם תפוחי אדמה בטריק לארוחה מושלמת ומהירה! עם מינימום התעסקות ומקסימום טעם, רוצו להכין את המתכון עכשיו!
עוף עם תפוחי אדמה בטריק לארוחה מושלמת ומהירה! עם מינימום התעסקות ומקסימום טעם, רוצו להכין את המתכון עכשיו!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 342.9 קק״ל 1371.5 קק״ל
    פחמימות 44.4 גרם 177.4 גרם
    שומן 16.1 גרם 64.2 גרם
    נתרן 1592.2 מ״ג 6368.7 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 17.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 67.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 490.0 מ״ג 1960.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 342.9 קק״ל 1371.5 קק״ל
    פחמימות 44.4 גרם 177.4 גרם
    שומן 16.1 גרם 64.2 גרם
    נתרן 1592.2 מ״ג 6368.7 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 17.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 67.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 490.0 מ״ג 1960.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

אין כמו ארוחות שלמות שמכינים בקלות! עוף עם תפוחי אדמה הוא קלאסיקה במטבח למי שרוצה ארוחה מהירה וטעימה. כאן במתכון הוא בטכניקה מושלמת שכוללת אידוי לריכוך העוף וטיגון באוויר חם בשביל הקריספיות. כל כך פשוט וכל כך טעים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רות אוליבר
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

משרה לעוף

תפוחי האדמה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוף: מערבבים בקערה את חומרי המשרה לעוף, מניחים את חלקי העוף בקערה, מורחים אותם היטב בתערובת ושמים במקרר למשך שעה.
  2. מכינים את תפוחי האדמה: מערבבים את כל מרכיבי משרה תפוחי האדמה, למעט הציר/המים.
  3. יוצקים את הציר/המים לסיר הסמארט ליד, מניחים את תפוחי האדמה ומפזרים מעליהם את רכיבי המשרה המעורבבים.
  4. מניחים את הרשת בצד הגבוה מעל סיר הסמארט ליד. מסדרים את חלקי העוף ומורחים את כל המשרה שנשאר בכלי מעל העוף, זה בסדר שיטפטף על תפוחי האדמה.
  5. סוגרים את המכסה, מעבירים את הסליידר למצב “בישול בשילוב אדים” ובוחרים בתכנית “טיגון + אידוי”. מכוונים לחום של 180 מעלות ואת הזמן ל-30 דקות. לוחצים על “התחלה / עצירה” להתחלת הבישול. המכשיר יבנה אדים תחילה ומיד לאחר מכן יתחיל בבישול. כשהעוף מוכן מוציאים לכלי בצד.
  6. במידה ורוצים, מצמצמים את הנוזלים מתפוחי האדמה - מעבירים למצב “טיגון באוויר חם/בישול”, בוחרים בתכנית “בישול / צריבה” ובטמפרטורה HI-5 וממשיכים לבשל 5-10 דקות נוספות. מומלץ לבדוק תוך כדי ולהמשיך.
  7. מגישים את העוף עם תפוחי האדמה לצד סלט טרי.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה שלמה: עוף עם תפוחי אדמה מתובלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    סופי ארד

    האם מתכוני הסמארט ליד מתאימים גם לדגם הפודי נינגה הישן יותר עם שני המכסים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סופי, לרוב כן, אבל תלוי כמובן איזה מתכון. המתכון הזה ספציפי – כן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות