עוף טוב - מהמשק לצלחת

ארוחת צהריים מושלמת! עוף מוקפץ עם דבש, ירקות ופטריות

ארוחת צהריים או ערב צבעונית ומזינה! קוביות חזה עוף במשרה מתקתק של דבש, שמן שומשום ושום, מוקפצים במחבת עם פלפלים, בצל, ברוקולי ופטריות
ארוחת צהריים או ערב צבעונית ומזינה! קוביות חזה עוף במשרה מתקתק של דבש, שמן שומשום ושום, מוקפצים במחבת עם פלפלים, בצל, ברוקולי ופטריות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    967
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 966.7 קק״ל 1933.5 קק״ל
    פחמימות 82.7 גרם 165.4 גרם
    שומן 32.5 גרם 65.0 גרם
    נתרן 2606.3 מ״ג 5212.6 מ״ג
    חלבון 77.0 גרם 153.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 190.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 88.7 מ״ג 177.5 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 1123.3 מ״ג 2246.7 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    967
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 966.7 קק״ל 1933.5 קק״ל
    פחמימות 82.7 גרם 165.4 גרם
    שומן 32.5 גרם 65.0 גרם
    נתרן 2606.3 מ״ג 5212.6 מ״ג
    חלבון 77.0 גרם 153.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 190.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 88.7 מ״ג 177.5 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 1123.3 מ״ג 2246.7 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

ירקות

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המשרה: מערבבים היטב בקערה את שמן הזית, הדבש, הסויה והשום. מוסיפים את העוף, מערבבים כך שהעוף יהיה מצופה כולו במשרה, מכסים בניילון נצמד ומשרים במקרר לפחות שעה.
  2. מקפיצים את העוף: מחממים מחבת גדולה, מוסיפים את העוף עם המשרה למחבת ומטגנים את העוף משני הצדדים (2-3 דקות מכל צד). מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בקערה בצד.
  3. מכינים את הירקות: באותה המחבת מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הפלפלים, הברוקולי והפטריות ומערבבים.
  4. מוסיפים את הדבש, המלח, הפלפל, שמן השומשום והמים. מביאים לסף רתיחה ומבשלים עוד כמה דקות עד שהירקות מתרככים מעט (הם לא צריכים להיות רכים מדי).
  5. מוסיפים את העוף, מערבבים היטב ומבשלים יחד עוד דקות ספורות. בודקים שהעוף מוכן (חוצים חתיכה אחת ובודקים שהיא מבושלת במרכזה) מעבירים את הכל לצלחת הגשה ומפזרים שומשום מעל.
    עוף מוקפץ עם דבש, ירקות ופטריות
    ארוחת צהריים לילדים - עוף מוקפץ עם דבש, ירקות ופטריות

     

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת צהריים מושלמת! עוף מוקפץ עם דבש, ירקות ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    רחלי

    האם אפשר לוותר על הברוקלי והפטריות? והאם ניתן לשים אפונה קפואה או פטריות מקופסת שימורים? תודה😀

      Avatar
      Foody Foody

      וואו, שינית לגמרי את המתכון.
      אנחנו לא ניסינו, אבל נסי את וספרי איך יצא 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות