סנו רקע

ארטיק ביתי בטעם אבטיח ותות

ארטיק ביתי בטעם אבטיח ותות, ארטיק עשיר ומהמם! איך עושים את גווני הצבע השונים בארטיק? כנסו למתכון ותבינו כמה שזה קל
ארטיק ביתי בטעם אבטיח ותות, ארטיק עשיר ומהמם! איך עושים את גווני הצבע השונים בארטיק? כנסו למתכון ותבינו כמה שזה קל
  • שרית נובק
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 12 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.7 קק״ל 423.6 קק״ל
    פחמימות 13.3 גרם 66.5 גרם
    שומן 2.0 גרם 10.1 גרם
    נתרן 55.6 מ״ג 277.8 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 18.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 111.6 מ״ג 558.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 146.0 מ״ג 729.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 12 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.7 קק״ל 423.6 קק״ל
    פחמימות 13.3 גרם 66.5 גרם
    שומן 2.0 גרם 10.1 גרם
    נתרן 55.6 מ״ג 277.8 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 18.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 27.0 מ״ג
    סידן 111.6 מ״ג 558.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 146.0 מ״ג 729.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
שרית נובק
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. טוחנים יחד במעבד מזון את התותים, האבטיח, המייפל ומיץ הלימון.
  2. מוסיפים 50 גרם יוגורט ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לתבנית קאפקייקס מנייר סנו סושי עד ל-1/3 מגובה התבנית. מקפיאים 10 דקות.
  4. מוסיפים עוד 100 גרם יוגורט למחית שנותרה ומערבבים היטב. יוצקים מעל השכבה הראשונה, עד לגובה 2/3 מהתבנית.
  5. מכניסים למקפיא ל-10 דקות נוספות.
  6. מוסיפים את יתרת היוגורט למחית ומערבבים. יוצקים עד לגובה התבנית.
  7. מכסים את התבניות ברדיד אלומניום סנו סושי. עושים חור במרכז האלומניום ונועצים מקל ארטיק.
  8. מכניסים להקפאה למשך הלילה.
  9. מחלצים מהתבנית ומגישים קפוא.
ארטיק ביתי בטעם אבטיח ותות1
ארטיק ביתי בטעם אבטיח ותות. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארטיק ביתי בטעם אבטיח ותות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יעל אמסלם

    תודה על המתכון אפשר בתבניות רגילה של ארטיקים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אבל שימי לב שאת צריכה תבניות ארטיקים עומדות ולא שוכבות, בשביל לעשות שכבות של צבע

קטגוריות

אביזרים

טכניקות