-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.7 קק״ל 423.6 קק״לפחמימות 13.3 גרם 66.5 גרםשומן 2.0 גרם 10.1 גרםנתרן 55.6 מ״ג 277.8 מ״גחלבון 3.7 גרם 18.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 6.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 5.4 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 27.0 מ״גסידן 111.6 מ״ג 558.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 146.0 מ״ג 729.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 12 שעות ו-35 דק׳
-
קלוריות85
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.7 קק״ל 423.6 קק״לפחמימות 13.3 גרם 66.5 גרםשומן 2.0 גרם 10.1 גרםנתרן 55.6 מ״ג 277.8 מ״גחלבון 3.7 גרם 18.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 6.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 5.4 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 27.0 מ״גסידן 111.6 מ״ג 558.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 146.0 מ״ג 729.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 12 שעות ו-35 דק׳ | קלוריות 85 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם אבטיחים
-
250 גרם תותיםאפשר קפואים
-
2 כפות סירופ מייפל
-
1 כפית מיץ לימון
-
300 גרם יוגורט 3%
אופן הכנה
- טוחנים יחד במעבד מזון את התותים, האבטיח, המייפל ומיץ הלימון.
- מוסיפים 50 גרם יוגורט ומערבבים היטב.
- יוצקים לתבנית קאפקייקס מנייר סנו סושי עד ל-1/3 מגובה התבנית. מקפיאים 10 דקות.
- מוסיפים עוד 100 גרם יוגורט למחית שנותרה ומערבבים היטב. יוצקים מעל השכבה הראשונה, עד לגובה 2/3 מהתבנית.
- מכניסים למקפיא ל-10 דקות נוספות.
- מוסיפים את יתרת היוגורט למחית ומערבבים. יוצקים עד לגובה התבנית.
- מכסים את התבניות ברדיד אלומניום סנו סושי. עושים חור במרכז האלומניום ונועצים מקל ארטיק.
- מכניסים להקפאה למשך הלילה.
- מחלצים מהתבנית ומגישים קפוא.
אופן הכנה
- טוחנים יחד במעבד מזון את התותים, האבטיח, המייפל ומיץ הלימון.
- מוסיפים 50 גרם יוגורט ומערבבים היטב.
- יוצקים לתבנית קאפקייקס מנייר סנו סושי עד ל-1/3 מגובה התבנית. מקפיאים 10 דקות.
- מוסיפים עוד 100 גרם יוגורט למחית שנותרה ומערבבים היטב. יוצקים מעל השכבה הראשונה, עד לגובה 2/3 מהתבנית.
- מכניסים למקפיא ל-10 דקות נוספות.
- מוסיפים את יתרת היוגורט למחית ומערבבים. יוצקים עד לגובה התבנית.
- מכסים את התבניות ברדיד אלומניום סנו סושי. עושים חור במרכז האלומניום ונועצים מקל ארטיק.
- מכניסים להקפאה למשך הלילה.
- מחלצים מהתבנית ומגישים קפוא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
תודה על המתכון אפשר בתבניות רגילה של ארטיקים?
אפשר, אבל שימי לב שאת צריכה תבניות ארטיקים עומדות ולא שוכבות, בשביל לעשות שכבות של צבע