ארטיק בנופי פאי בטעם בננה, טופי ושוקולד

אודי ואושר עושים מחווה לקינוח בנופי פאי ויוצרים ארטיקים בטעם בננות, שוקולד וטופי. מצטיידים מראש בתבניות ארטיקים ונהנים מקינוח קריר
אודי ואושר עושים מחווה לקינוח בנופי פאי ויוצרים ארטיקים בטעם בננות, שוקולד וטופי. מצטיידים מראש בתבניות ארטיקים ונהנים מקינוח קריר
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.1 קק״ל 3012.3 קק״ל
    פחמימות 83.8 גרם 502.6 גרם
    שומן 15.0 גרם 90.2 גרם
    נתרן 154.5 מ״ג 926.8 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 46.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 51.9 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 129.0 מ״ג
    סידן 157.4 מ״ג 944.4 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 627.6 מ״ג 3765.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.1 קק״ל 3012.3 קק״ל
    פחמימות 83.8 גרם 502.6 גרם
    שומן 15.0 גרם 90.2 גרם
    נתרן 154.5 מ״ג 926.8 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 46.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 51.9 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 129.0 מ״ג
    סידן 157.4 מ״ג 944.4 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 627.6 מ״ג 3765.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חלק עליון

מילוי

חלק תחתון

קישוט


אופן הכנה

  1. שמים את העוגיות בשקית גדולה וסוגרים היטב. בעזרת מערוך או פטיש שניצלים, כותשים את העוגיות.
  2. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  3. מועכים במזלג את הבננות של החלק העליון, ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ את הבננה של המילוי.
  4. מכינים את החלק העליון: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את החלב המרוכז והשמנת עד שהקרם מתייצב, וניתן לצייר את הספרה 8 על פני התערובת. מוסיפים את הבננות המעוכות ומקפלים עם מרית. משאירים בצד.
  5. מכינים את החלק התחתון: מערבבים את שברי העוגיות עם החמאה, ההל והסוכר. מצמידים לחלק התחתון של תבנית הארטיק.
  6. מניחים 3 פרוסות בננה בטור בתבנית הארטיק. מפזרים מעל קוביות שוקולד. חוזרים על כך בשאר התבניות.
  7. יוצקים את התערובת של החלק העליון לתבניות ומקפיאים לשעתיים לפחות.
  8. מחממים במיקרוגל את ריבת החלב במשך 30 שניות ומערבבים לקבלת מרקם נוזלי. מוציאים את תבנית הארטיקים למשטח עבודה, מזלפים את ריבת החלב ומקפיאים בשנית לשעתיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארטיק בנופי פאי בטעם בננה, טופי ושוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    יוסי זוהר

    ארטיק טעים לימי הקיץ החמים ממש יאמי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות