ארטיק חורף: עוגות שיש אישיות בציפוי קריספי של קרין גורן

אם זאת לא ההגדרה לפינוק אנחנו לא יודעים מה כן! עוגות שיש אישיות בציפוי שוקולד חלב, מריר או לבן. הקינוח המושלם לילדים וגם למבוגרים, מרשים וטעים בטירוף
אם זאת לא ההגדרה לפינוק אנחנו לא יודעים מה כן! עוגות שיש אישיות בציפוי שוקולד חלב, מריר או לבן. הקינוח המושלם לילדים וגם למבוגרים, מרשים וטעים בטירוף
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.7 קק״ל 1717.2 קק״ל
    פחמימות 36.1 גרם 360.5 גרם
    שומן 1.9 גרם 18.8 גרם
    נתרן 235.3 מ״ג 2352.7 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 37.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 6.3 גרם
    כולסטרול 51.2 מ״ג 511.8 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 165.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 64.3 מ״ג 643.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.7 קק״ל 1717.2 קק״ל
    פחמימות 36.1 גרם 360.5 גרם
    שומן 1.9 גרם 18.8 גרם
    נתרן 235.3 מ״ג 2352.7 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 37.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 6.3 גרם
    כולסטרול 51.2 מ״ג 511.8 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 165.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 64.3 מ״ג 643.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגות

בלילת שוקולד

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגות: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומוסיפים את הביצים, הסוכר, סוכר הוניל והקמח התופח.
  3. מכינים את בלילת השוקולד: מערבבים את הקקאו עם החלב ומוסיפים לשליש מהתערובת המוקצפת.
  4. משטחים את התערובות יחד בתבנית מגנום משומנת היטב. מערבבים קלות לדוגמת שיש. אפשר להכין גם בתבנית תנור שטוחה לקבלת עוגה שטוחה ממנה נקרוץ ארטיקים עם חותכן עגול שנעצב קצת לצורת אליפסה.
  5. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.
  6. מצננים לגמרי ומקררים קצרות במקפיא או במקרר להתייצבות (רק לצורך נוחות העבודה).
  7. מכינים את הארטיקים: אם אפיתם בתבנית מגנום, משחררים מהתבנית ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה (בגודל שנכנס למקפיא). אם אפיתם בתבנית תנור, קורצים אליפסות (בעזרת חותכן עוגיות בקוטר של כ-6 ס”מ שמעקמים בלחיצה על משטח העבודה).
  8. טובלים קצה של מקל ארטיק בזפירו המומס (בתור ‘דבק’) ונועצים בעוגות.
  9. מעבירים למקפיא להתקשות כדי שהעוגה לא תתפרק במהלך הציפוי.
  10. ממיסים זפירו במיקרוגל ומעבירים לכלי צר וגבוה להקל על הטבילה.
  11. טובלים את העוגות הקפואות בציפוי (מחזיקים במקל) מניחים על נייר אפייה להתקשות. מפשירים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארטיק חורף: עוגות שיש אישיות בציפוי קריספי של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    Ruthy Vortrefflich

    בסרט אמרת 500 מיליגרם שמנת ופה כתוב אחת, מה הנכון ?

      Avatar
      Foody Foody

      שמנת אחת של 250 מ”ל.

    Avatar
    Eran Nir

    אפשר קמח בריאותי יותר מקמח תופח?

    Avatar
    Dorit Ovadya

    במתכון קרין אומרת 500 ובמתכון רשמתם 250 בשמנת מתוקה.

      Avatar
      Livnat Cohen

      המתכון הכתוב הוא עבור 10 אנשים, בסרטון קרין פשוט הכפילה כמויות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות