
ארטיק מלבי ורדים ופיסטוק כמו באינסטגרם
כל כך קל וכיף להכין ארטיק ביתי: כל מה שצריך זה תבנית ארטיקים עם מקל ויש לכם ארטיק מלבי ורדים ופיסטוק שיקצור אינסוף מחמאות!
כל כך קל וכיף להכין ארטיק ביתי: כל מה שצריך זה תבנית ארטיקים עם מקל ויש לכם ארטיק מלבי ורדים ופיסטוק שיקצור אינסוף מחמאות!
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 717.0 קק״ל 2868.0 קק״לפחמימות 518.5 גרם 2074.0 גרםשומן 512.3 גרם 2049.2 גרםנתרן 548.9 מ״ג 2195.5 מ״גחלבון 505.1 גרם 2020.3 גרםסיבים תזונתיים 502.1 גרם 2008.2 גרםשומן רווי 508.4 גרם 2033.5 גרםכולסטרול 514.1 מ״ג 2056.3 מ״גסידן 603.9 מ״ג 2415.5 מ״גברזל 502.1 מ״ג 2008.2 מ״גאשלגן 617.6 מ״ג 2470.5 מ״גאבץ 502.4 מ״ג 2009.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 7 שעות ו-35 דק׳
-
קלוריות717
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 717.0 קק״ל 2868.0 קק״לפחמימות 518.5 גרם 2074.0 גרםשומן 512.3 גרם 2049.2 גרםנתרן 548.9 מ״ג 2195.5 מ״גחלבון 505.1 גרם 2020.3 גרםסיבים תזונתיים 502.1 גרם 2008.2 גרםשומן רווי 508.4 גרם 2033.5 גרםכולסטרול 514.1 מ״ג 2056.3 מ״גסידן 603.9 מ״ג 2415.5 מ״גברזל 502.1 מ״ג 2008.2 מ״גאשלגן 617.6 מ״ג 2470.5 מ״גאבץ 502.4 מ״ג 2009.4 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 7 שעות ו-35 דק׳ | קלוריות 717 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


ארטיקים
-
100 גרם שוקולד לבן
-
1 מיכל קרם קוקוס
-
1 גביע יוגורט יווני 7%או יוגורט 3%
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 טיפות מי ורדיםתמצית
קישוט
-
50 גרם שוקולד רוביאו שוקולד לבן, מומס

אופן הכנה
- מניחים בקערה את השוקולד הלבן, אבקת הסוכר וקרם הקוקוס ומחממים במיקרוגל עד המסת השוקולד.
- מוסיפים לבלילת השוקולד המומס את היוגורט ו-3 טיפות מי ורדים, לפי הטעם, בזהירות.
- מצננים את המסה במקרר.
- לאחר שהבלילה התקררה מעבירים אותה לתבנית ארטיקים עם מקל.
- מעבירים להקפאה למשך 4 שעות לפחות.
- מחלצים את הארטיקים מהתבנית.
- לקישוט: ממיסים את השוקולד הוורוד או הלבן ומזלפים חוטים על הארטיק. מפזרים ורדים מיובשים ופיסטוקים ומגישים.
ארטיק אינסטגרמי מרהיב שיפתיע את כולם. צילום: אור בן אוליאל
אופן הכנה
- מניחים בקערה את השוקולד הלבן, אבקת הסוכר וקרם הקוקוס ומחממים במיקרוגל עד המסת השוקולד.
- מוסיפים לבלילת השוקולד המומס את היוגורט ו-3 טיפות מי ורדים, לפי הטעם, בזהירות.
- מצננים את המסה במקרר.
- לאחר שהבלילה התקררה מעבירים אותה לתבנית ארטיקים עם מקל.
- מעבירים להקפאה למשך 4 שעות לפחות.
- מחלצים את הארטיקים מהתבנית.
- לקישוט: ממיסים את השוקולד הוורוד או הלבן ומזלפים חוטים על הארטיק. מפזרים ורדים מיובשים ופיסטוקים ומגישים.
בשיתוף עם ברימאג
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:

הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נראה מהמם!