בא לכם משהו טעים? קציצות טונה, תירס ואפונה אפויות או מטוגנות

קבלו ארוחת מלכים נהדרת ממצרכים שיש לכולנו בבית. קציצות טונה עם תירס ואפונה שאפשר לאפות בתנור או לטגן במהירות. מכינים סלט ירקות ליד וטורפים מיד. בתיאבון!
קבלו ארוחת מלכים נהדרת ממצרכים שיש לכולנו בבית. קציצות טונה עם תירס ואפונה שאפשר לאפות בתנור או לטגן במהירות. מכינים סלט ירקות ליד וטורפים מיד. בתיאבון!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    181
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.2 קק״ל 3624.9 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 149.2 גרם
    שומן 15.9 גרם 317.0 גרם
    נתרן 104.4 מ״ג 2087.2 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 25.3 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 6.0 מ״ג 120.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 49.2 מ״ג 984.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    181
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.2 קק״ל 3624.9 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 149.2 גרם
    שומן 15.9 גרם 317.0 גרם
    נתרן 104.4 מ״ג 2087.2 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 25.3 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 6.0 מ״ג 120.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 49.2 מ״ג 984.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לקציצות:

לטיגון


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים אותם לפירה גס בעזרת מזלג.
  2. מוסיפים לתפוחי האדמה המעוכים את שאר מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב.
  3. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים את העיסה למקרר לשעה בערך (ניתן להכין את העיסה לילה קודם ולקרר עד לטיגון או לאפייה).
  4. מוציאים את העיסה מהמקרר, מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים קציצות.
  5. לקציצות מטוגנות: מחממים מחבת עם שמן בגובה 2 ס”מ ומטגנים משני הצדדים במחבת עם שמן.
  6. לקציצות אפויות: אם לא רוצים לטגן ניתן לאפות את הקציצות. מצפים תבנית אפיה גדולה בנייר אפייה. משמנים את נייר האפייה בעזרת תרסיס שמן או בעזרת מברשת מרוחה בשמן זית. מניחים את הקציצות על נייר האפייה, מברישים את הקציצות בשמן זית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-20 דקות עד שהקציצות זהובות. אם רוצים הופכים את הקציצות לצד השני ואופים עוד חמש דקות עד שכל הצדדים זהובים.
  7. מגישים עם סלט, מיונז, טחינה או יוגורט. הקציצות טעימות מאוד גם בסנדוויץ’ לבית הספר ביום המחרת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בא לכם משהו טעים? קציצות טונה, תירס ואפונה אפויות או מטוגנות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אסתי ק.

    הנה התמונה…התמכרתי למתכון הזה! מכינה אותו לארוחה לעבודה

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    אסתי ק.

    הקציצות יצאו כ”כ טעימות שהייתי צריכה להתאפק לא לזלול את כולן ולהשאיר גם משהו לארוחת צוהרים למחר תודה על המתכון!

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה יופי! פעם הבאה תצרפי תמונה שגם נראה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

תגיות