בואו נעשה מיום ראשון חגיגה – בטטה ברביקיו עם ספייסי מיונז

מנה כזאת עדיין לא אכלתם! בטטה ברביקיו עם ספייסי מיונז: בטטה צלויה בתנור במלית עוף ופטריות בברביקיו, מוגשות עם ספייסי מיונז ביתי
מנה כזאת עדיין לא אכלתם! בטטה ברביקיו עם ספייסי מיונז: בטטה צלויה בתנור במלית עוף ופטריות בברביקיו, מוגשות עם ספייסי מיונז ביתי
  • יעל טל
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 435.2 קק״ל 1740.8 קק״ל
    פחמימות 38.9 גרם 155.6 גרם
    שומן 15.7 גרם 62.6 גרם
    נתרן 830.6 מ״ג 3322.2 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 25.6 גרם 102.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 615.4 מ״ג 2461.7 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 3975.7 מ״ג 15902.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 435.2 קק״ל 1740.8 קק״ל
    פחמימות 38.9 גרם 155.6 גרם
    שומן 15.7 גרם 62.6 גרם
    נתרן 830.6 מ״ג 3322.2 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 25.6 גרם 102.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 615.4 מ״ג 2461.7 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 3975.7 מ״ג 15902.9 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור

מתוק, מלוח ועוקצני: בטטה ברביקיו עם ספייסי מיונז

אז מה דעתכם על בטטה מתוקה מהתנור, ממולאת בתבשיל שמכינים בצ’יק ומעליה כמה נגיעות של ספייסי מיונז?

בקיצור מנה שבכל ביס יש חגיגה שלמה של טעמים בפה!

אז יאללה, לעבודה (והיא באמת לא קשה).

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בטטות

מלית

ספייסי מיונז

קישוט


אופן הכנה

    1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
    2. מכינים את הבטטות: חוצים את הבטטות לאורכן ומניחים אותן עם הצד החתוך כלפי מעלה. מזלפים מעליהן מעט שמן זית ומלח ואופים כ- 35 דקות עד שהבטטות רכות.
    3. מכינים את המילוי: מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
    4. מוסיפים גזר, פטריות וסלרי ומטגנים עוד כ-7 דקות (עד ריכוך).
    5. מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים עד שהנתחים משנים את צבעם (כ-2 דקות) מוסיפים רוטב ברביקיו ומערבבים.
    6. מבשלים על להבה נמוכה כ-5 דקות נוספות (מוודאים שהעוף מוכן). 
    7. מוציאים את הבטטות המוכנות מהתנור.
    8. ממלאים כל בטטה בכף גדושה של שבבי עוף ומוזגים מעל עוד מהרוטב. 
    9. מכינים את המיונז החריף: בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז עם הסרירצ’ה.
    10. מקשטים: מזלפים מעט מהספייסי מיונז על תערובת העוף והבטטה ומקשטים במעט פטרוזיליה או בצל ירוק קצוץ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בואו נעשה מיום ראשון חגיגה – בטטה ברביקיו עם ספייסי מיונז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות