עוף בגריל בנינג’ה גריל
מתכון חגיגי לקראת הסופ״ש: קוקטייל עוף מבית מעדני הגורמה, נקי משומן וקל להכנה. מתכון של עוף בגריל שיגרוף מלא מחמאות וישדרג לכם את שולחן החג!
מתכון חגיגי לקראת הסופ״ש: קוקטייל עוף מבית מעדני הגורמה, נקי משומן וקל להכנה. מתכון של עוף בגריל שיגרוף מלא מחמאות וישדרג לכם את שולחן החג!
- מעדני גורמה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 393.5 קק״ל 2361.2 קק״לפחמימות 26.0 גרם 156.2 גרםשומן 14.3 גרם 85.9 גרםנתרן 1268.8 מ״ג 7612.7 מ״גחלבון 37.4 גרם 224.5 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.4 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרםכולסטרול 128.3 מ״ג 770.0 מ״גסידן 29.0 מ״ג 174.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 811.3 מ״ג 4868.0 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 24.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות394
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 393.5 קק״ל 2361.2 קק״לפחמימות 26.0 גרם 156.2 גרםשומן 14.3 גרם 85.9 גרםנתרן 1268.8 מ״ג 7612.7 מ״גחלבון 37.4 גרם 224.5 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.4 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרםכולסטרול 128.3 מ״ג 770.0 מ״גסידן 29.0 מ״ג 174.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 811.3 מ״ג 4868.0 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 24.3 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 394 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג כרעי עוףמחולקות - קוקטייל עוף
-
800 גרם תפוחי אדמה קטניםבייבי
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1/2 כף פפריקה מתוקה
-
1/4 כף כורכום
-
1/2 כף מלח דק
-
1/2 כף שוםכתוש
-
1/2 כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה
- שוטפים את חלקי העוף במים מתחת לברז ומכניסים לקערה ביחד עם תפוחי האדמה.
- מוסיפים את התבלינים, השום והשמן ומערבבים היטב
- מסדרים את העוף ואת תפוחי האדמה בסלסילת הטיגון.
- מדליקים את הנינג’ה גריל על תוכנית צלייה בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 45 דקות.
- מפעילים את המכשיר בלחיצה על לחצן “עצירה / התחלה” ומחכים שיתחמם.
- כאשר החימום המקדים הסתיים ומופיעה ההודעה ADD FOOD מכניסים בזהירות את סלסילת הטיגון למכשיר.
- בסיום הצלייה מגישים עם סלט ירקות טרי.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- שוטפים את חלקי העוף במים מתחת לברז ומכניסים לקערה ביחד עם תפוחי האדמה.
- מוסיפים את התבלינים, השום והשמן ומערבבים היטב
- מסדרים את העוף ואת תפוחי האדמה בסלסילת הטיגון.
- מדליקים את הנינג’ה גריל על תוכנית צלייה בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 45 דקות.
- מפעילים את המכשיר בלחיצה על לחצן “עצירה / התחלה” ומחכים שיתחמם.
- כאשר החימום המקדים הסתיים ומופיעה ההודעה ADD FOOD מכניסים בזהירות את סלסילת הטיגון למכשיר.
- בסיום הצלייה מגישים עם סלט ירקות טרי.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם שמים ישר על רשת הגריל או מתחת לנייר אפייה ?
יש בסלסלית הטיגון, ללא נייר אפייה