עיקרית מהאגדות: פרגיות קריספיות ברוטב דבש חריף

שדרוג מופלא לפרגיות במרינדה! פרגיות מטוגנות וקריספיות ברוטב דבש וסרירצ'ה חריף, סוגרות פינה בדיוק לארוחת הצהריים!
שדרוג מופלא לפרגיות במרינדה! פרגיות מטוגנות וקריספיות ברוטב דבש וסרירצ'ה חריף, סוגרות פינה בדיוק לארוחת הצהריים!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    752
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 751.8 קק״ל 3007.0 קק״ל
    פחמימות 144.5 גרם 578.0 גרם
    שומן 11.2 גרם 44.7 גרם
    נתרן 122.2 מ״ג 488.6 מ״ג
    חלבון 19.8 גרם 79.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.7 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 80.2 מ״ג 320.7 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 224.8 מ״ג 899.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    752
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 751.8 קק״ל 3007.0 קק״ל
    פחמימות 144.5 גרם 578.0 גרם
    שומן 11.2 גרם 44.7 גרם
    נתרן 122.2 מ״ג 488.6 מ״ג
    חלבון 19.8 גרם 79.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.7 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 80.2 מ״ג 320.7 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 224.8 מ״ג 899.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור

המתיקות של הדבש, החריפות של הסרירצ’ה והקריספיות שנוצרת מטיגון הפרגיות הופכות את המנה הזאת ללא פחות ממושלמת! קבלו מתכון קל ומעולה של פרגיות במרינדה שמטגנים לקבלת ציפוי קראנצ’י במיוחד ואז מערבבים ברוטב חריף-מתוק מופלא!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פרגיות

תערובת קמח

רוטב דבש חריף


אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה את הפרגיות, מוסיפים את מרכיבי תערובת המרינדה, מערבבים היטב, מכסים ומשרים במקרר לחצי שעה.
  2. מערבבים בקערה נוספת את תערובת הקמח.
  3. טובלים את הפרגיות בתערובת הקמח, ואז שוב במרינדה ושוב בקמח.
  4. מטגנים את הפרגיות בשמן עמוק חם להשחמה יפה - ראו טיפ מהקצב.
  5. מחממים שמן זית מחבת לחום בינוני-גבוה, מוסיפים את הדבש ורוטב הסרירצ’ה, מערבבים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ומבעבע.
  6. יוצקים את הרוטב על הפרגיות ומערבבים בעדינות עד שכל הפרגיות עטופות ברוטב.

לטיפ מהקצב על 4 סוגי חיתוך חזה עוף לחצו כאן>>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עיקרית מהאגדות: פרגיות קריספיות ברוטב דבש חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      Yes, but it will be less tender

קטגוריות

אביזרים

טכניקות