בומב גלידה עוגיות קרמל
זה רק נדמה שקינוחים כאלה קיימים רק בויטרינה. נסו להכין בבית בומב גלידה עוגיות קרמל עם שברי עוגיות - קינוח סופר טעים וגם מרשים וחגיגי
זה רק נדמה שקינוחים כאלה קיימים רק בויטרינה. נסו להכין בבית בומב גלידה עוגיות קרמל עם שברי עוגיות - קינוח סופר טעים וגם מרשים וחגיגי
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 733.6 קק״ל 5868.4 קק״לפחמימות 58.1 גרם 464.9 גרםשומן 52.7 גרם 421.4 גרםנתרן 150.1 מ״ג 1201.1 מ״גחלבון 11.3 גרם 90.7 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.4 גרםשומן רווי 32.1 גרם 256.9 גרםכולסטרול 141.4 מ״ג 1131.6 מ״גסידן 345.5 מ״ג 2764.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 442.8 מ״ג 3542.6 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 14.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 10 שעות
-
קלוריות734
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 733.6 קק״ל 5868.4 קק״לפחמימות 58.1 גרם 464.9 גרםשומן 52.7 גרם 421.4 גרםנתרן 150.1 מ״ג 1201.1 מ״גחלבון 11.3 גרם 90.7 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.4 גרםשומן רווי 32.1 גרם 256.9 גרםכולסטרול 141.4 מ״ג 1131.6 מ״גסידן 345.5 מ״ג 2764.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 442.8 מ״ג 3542.6 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 14.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 10 שעות | קלוריות 734 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2קופסאות או 800 גרם חלב מרוכז
-
1גביע או 200 גרם גבינת שמנת
-
1שקית או 250 גרם עוגיות לוטוס
-
1 כוס ממרח לוטוס
אופן הכנה
- מרפדים את התבנית בניילון נצמד ומרססים קלות בתרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים כמה שניות לאיחוד. מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
- שוברים במכות המערוך את העוגיות, כשהן עדיין באריזה. פותחים, שופכים לקערת המיקסר ומערבבים עד שהפירורים מכוסים בקרם.
- מעבירים לקערת בומב משומנת ומרופדת בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
- הופכים את הקערה על צלחת הגשה או על רשת שמניחים על משטח עבודה מצופה ניילון, מחממים מעט את הקערה מבחוץ בידיים או בעזרת מגבת מחוממת, מסירים את הקערה ומקלפים את הניילון.
- מחממים את הממרח בטעם קרמל כדקה במיקרוגל, עד שהוא נוזלי. מוזגים על הבומב הקפוא לציפוי. אם רוצים, מקשטים גם בפירורי העוגיות או העוגיות השלמות שנשארו.
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים חצי קפוא.
אופן הכנה
- מרפדים את התבנית בניילון נצמד ומרססים קלות בתרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים כמה שניות לאיחוד. מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
- שוברים במכות המערוך את העוגיות, כשהן עדיין באריזה. פותחים, שופכים לקערת המיקסר ומערבבים עד שהפירורים מכוסים בקרם.
- מעבירים לקערת בומב משומנת ומרופדת בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
- הופכים את הקערה על צלחת הגשה או על רשת שמניחים על משטח עבודה מצופה ניילון, מחממים מעט את הקערה מבחוץ בידיים או בעזרת מגבת מחוממת, מסירים את הקערה ומקלפים את הניילון.
- מחממים את הממרח בטעם קרמל כדקה במיקרוגל, עד שהוא נוזלי. מוזגים על הבומב הקפוא לציפוי. אם רוצים, מקשטים גם בפירורי העוגיות או העוגיות השלמות שנשארו.
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים חצי קפוא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
המתכון נראה מעולה. אבל אשמח אם תשתדלי להוסיף לסרטונים כתוביות.