בורקס גבינה ודלורית משגע של תמרה אהרוני

אוהבים בורקס? גם אנחנו. תמרה אהרוני משדרגת את המתכון המוכר והאהוב ומכינה בורקס גבינה ודלורית צלויה. עובדים עם בצק עלים מוכן מראש ונהנים מהכנה קלה ופשוטה
אוהבים בורקס? גם אנחנו. תמרה אהרוני משדרגת את המתכון המוכר והאהוב ומכינה בורקס גבינה ודלורית צלויה. עובדים עם בצק עלים מוכן מראש ונהנים מהכנה קלה ופשוטה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.2 קק״ל 1451.8 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 55.5 גרם
    שומן 10.0 גרם 99.6 גרם
    נתרן 354.3 מ״ג 3543.4 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 98.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 59.5 גרם
    כולסטרול 57.7 מ״ג 577.0 מ״ג
    סידן 185.6 מ״ג 1855.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 58.0 מ״ג 579.6 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 17.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.2 קק״ל 1451.8 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 55.5 גרם
    שומן 10.0 גרם 99.6 גרם
    נתרן 354.3 מ״ג 3543.4 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 98.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 59.5 גרם
    כולסטרול 57.7 מ״ג 577.0 מ״ג
    סידן 185.6 מ״ג 1855.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 58.0 מ״ג 579.6 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 17.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות. מגרדים את הגבינה. טורפים את הביצה.
  3. קולפים את הדלורית, מרוקנים מהגרעינים וחותכים לקוביות גדולות.
  4. על תבנית מרופדת בנייר אפייה מסדרים את קוביות הדלורית ואת שיני השום.
  5. מתיזים תרסיס שמן זית, זולפים את המייפל, מפזרים עלי טימין, ממליחים ומפלפלים.
  6. צולים בתנור כ-20 דקות, עד שהדלורית מתרככת ומזהיבה.
  7. מעבירים את הדלורית הצלויה ואת שיני השום לקערה ומועכים היטב במועך פירה. מקררים.
  8. מוסיפים את הגבינות לפירה דלורית, מערבבים היטב, טועמים ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
  9. מרדדים את הבצק על משטח מקומח. חותכים את הבצק לריבועים של כ-10 ס”מ.
  10. שמים כף מילוי במרכז כל ריבוע ומקפלים למשולש (חשוב להדק טוב את השוליים).
  11. מורחים את הבורקס בביצה טרופה ומפזרים שומשום ואופים כ-10 דקות עד שהבצק זהוב ותפוח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס גבינה ודלורית משגע של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    Dorin Marmelshtein

    ואוווו איזה רעיון גאוני

    Avatar
    אורית ענבר

    לא חשבתי אף פעם למלא בדלורית

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות