סנו רקע

ממולא וטוב: בורקס חלה במילוי בשר טלה וחציל בלאדי

מה יותר טוב מחלה טרייה? בורקס חלה במילוי בשר טלה וחציל בלאדי! נשמע מטורף? אתם צודקים, קבלו מתכון קל להכנה של המנה שהולכת להרשים את כל השולחן
מה יותר טוב מחלה טרייה? בורקס חלה במילוי בשר טלה וחציל בלאדי! נשמע מטורף? אתם צודקים, קבלו מתכון קל להכנה של המנה שהולכת להרשים את כל השולחן
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3304
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3303.6 קק״ל 3303.6 קק״ל
    פחמימות 186.3 גרם 186.3 גרם
    שומן 239.5 גרם 239.5 גרם
    נתרן 15984.4 מ״ג 15984.4 מ״ג
    חלבון 116.0 גרם 116.0 גרם
    סיבים תזונתיים 23.9 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 69.1 גרם 69.1 גרם
    כולסטרול 537.9 מ״ג 537.9 מ״ג
    סידן 249.5 מ״ג 249.5 מ״ג
    ברזל 18.6 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 2772.2 מ״ג 2772.2 מ״ג
    אבץ 19.9 מ״ג 19.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3304
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3303.6 קק״ל 3303.6 קק״ל
    פחמימות 186.3 גרם 186.3 גרם
    שומן 239.5 גרם 239.5 גרם
    נתרן 15984.4 מ״ג 15984.4 מ״ג
    חלבון 116.0 גרם 116.0 גרם
    סיבים תזונתיים 23.9 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 69.1 גרם 69.1 גרם
    כולסטרול 537.9 מ״ג 537.9 מ״ג
    סידן 249.5 מ״ג 249.5 מ״ג
    ברזל 18.6 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 2772.2 מ״ג 2772.2 מ״ג
    אבץ 19.9 מ״ג 19.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת על כיריים עם השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות, מוסיפים את הבשר, מטגנים עד שהבשר מחליף צבע, מוסיפים את התבלינים, החציל הקלוי, הצנוברים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
  2. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות, מערבבים ומצננים.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  4. פותחים את הבצק על משטח עבודה וממלאים בבשר: מניחים בחלקו התחתון של העלה מהמילוי לכל רוחבו של העלה ומגלגלים שני גלגולים, חותכים מהדקים וחוזרים על אותה הפעולה, מניחים מילוי בחלק התחתון, מגלילים 2 גלגולים ומהדקים ושוב. בסוף אנחנו אמורים לקבל 3 גלילים ארוכים של בצק ממולאים בבשר.
  5. חותכים את הגלילים במרכז, כך שייווצרו 6 גלילים שווים. קולעים חלה מכל 3 גלילים.
  6. מהדקים את הצדדים היטב, מעבירים למגש מרופד בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, מורחים בביצה, מפזרים שומשום ושולחים לאפייה של 45 דקות.
  7. מומלץ להגיש עם בצל ירוק, פלפל חריף וממרח לימון כבוש.

    מומלץ להגיש עם בצל ירוק, פלפל חריף וממרח לימון כבוש. צילום: שניר גוואטה
    מומלץ להגיש עם בצל ירוק, פלפל חריף וממרח לימון כבוש. צילום: שניר גוואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ממולא וטוב: בורקס חלה במילוי בשר טלה וחציל בלאדי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    בינה מרגלית

    אפשר להכין מראש ולחמם?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן!

    Avatar
    מלכי כץ

    נראה מעולה וחגיגי. האם אפשר להכין עם בשר בקר טחון במקום הטלה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן בטח.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות