בחנות הממתקים: סוכריות פילו במילוי גבינות ורוטב שמנת

סוכריות פילו במילוי גבינות, בצק פילו עמוס מילוי שמגולגל לצורת סוכרייה ומטוגן בשמן עמוק. טובלים ברוטב שמנת ומתענגים!
סוכריות פילו במילוי גבינות, בצק פילו עמוס מילוי שמגולגל לצורת סוכרייה ומטוגן בשמן עמוק. טובלים ברוטב שמנת ומתענגים!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה שעה ו-15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    364
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 364.2 קק״ל 5463.5 קק״ל
    פחמימות 14.6 גרם 219.5 גרם
    שומן 29.6 גרם 443.7 גרם
    נתרן 271.9 מ״ג 4077.8 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 150.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 15.1 גרם 226.1 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 749.8 מ״ג
    סידן 198.1 מ״ג 2971.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 113.4 מ״ג 1701.1 מ״ג
    אבץ 117.0 מ״ג 1755.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה שעה ו-15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    364
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 364.2 קק״ל 5463.5 קק״ל
    פחמימות 14.6 גרם 219.5 גרם
    שומן 29.6 גרם 443.7 גרם
    נתרן 271.9 מ״ג 4077.8 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 150.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 15.1 גרם 226.1 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 749.8 מ״ג
    סידן 198.1 מ״ג 2971.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 113.4 מ״ג 1701.1 מ״ג
    אבץ 117.0 מ״ג 1755.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
שרית נובק
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

רוטב שמנת


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מערבבים ביחד את המוצרלה, הפרמזן, הריקוטה, השמנת, המלח והפלפל.
  2. קוצצים פטרוזיליה ומערבבים פנימה.
  3. מעבירים את בלילת הגבינות לשקית זילוף.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים במחבת על כיריים שמן זית וחמאה.
  5. מוסיפים שום כתוש ומטגנים מעט.
  6. שופכים למחבת גם את השמנת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על להבה בינונית במשך כ-5 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
  7. פותחים עלה פילו אחד על משטח עבודה.
  8. מברישים אותו בחמאה מומסת (אם רוצים אפשר לפזר עליו מעט עלי פטרוזיליה, לקישוט).
  9. מקפלים את העלה לחצי.
  10. מזלפים פס מתערובת הגבינות בשליש הצמוד לקצה העלה, אבל רק במרכזו כדי שנוכל לגלגל את הקצוות. מגלגלים את הפילו סביב המילוי, ומלפפים את הקצוות לצורת סוכריה.
  11. ממשיכים כך עם כל העלים, עד שהמילוי נגמר.
  12. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק עד לטמפרטורה של 180 מעלות.
  13. מטגנים את הסוכריות בשמן הרותח במשך כ-3 דקות עד שהן משחימות.
  14. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם בליווי הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בחנות הממתקים: סוכריות פילו במילוי גבינות ורוטב שמנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    אפרת ב.

    חתי להבין איך הפטרוזיליה דבוקה לפילו ולא נופלת בטיגון…אשמח להסבר

      Avatar
      מערכת Foody

      כפי שרשום באופן ההכנה- מברישים את הפילו בחמאה ואז מדביקים עליו את עלה הפטרוזיליה.

    Avatar
    רותם דקל

    אפשר לאפות במקום בשמן עמוק?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לאפות, אם כי בטיגון זה יוצא טעים יותר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות