בלי לכלוך, בלי בלאגן: עוגת אגוזים בחושה

מתכון פשוט ומהיר לעוגת אגוזים נהדרת ללא צורך בתנור שגם ילדים וגם מבוגרים יאהבו עם אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס לתוספת מתיקות כיפית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

עוגה

הגשה

אופן הכנה

  1. ממיסים בסיר קטן את הסוכר והחמאה. מערבבים עם שאר המרכיבים בקערה גדולה.
  2. מכניסים לתבנית ומניחים על הסיר שבמכשיר. בוחרים בכפתור “אפייה”. מכוונים את הטמפ’ לחום של 170 מעלות למשך 30 דקות.
  3. אחרי חצי שעה, פותחים את המכסה ומכניסים שיפוד למרכז העוגה, אם הוא אינו יוצא יבש ממשיכים באפייה עוד כ-5 דקות. מוציאים ומפזרים אבקת סוכר מעל.

    עוגת אגוזים בחושה. צילום: שניר גואטה
    עוגת אגוזים בחושה. צילום: שניר גואטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 406.2 קק״ל 3249.8 קק״ל
פחמימות 47.4 גרם 379.1 גרם
שומן 19.7 גרם 157.6 גרם
נתרן 316.5 מ״ג 2532.2 מ״ג
חלבון 6.1 גרם 49.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרם
שומן רווי 9.8 גרם 78.4 גרם
כולסטרול 97.1 מ״ג 776.4 מ״ג
סידן 37.5 מ״ג 300.3 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 9.1 מ״ג
אשלגן 152.9 מ״ג 1222.9 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody