באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

בלי תנור בכלל: בראוניז נימוחים עם מעטפת קראנצ’ית

פינוק כזה כבר הרבה זמן לא היה לכם! מתכון פשוט ומהיר להכנת בראוניז מושלמים, עשירים בשוקולד וקקאו להתענגות מובטחת!
פינוק כזה כבר הרבה זמן לא היה לכם! מתכון פשוט ומהיר להכנת בראוניז מושלמים, עשירים בשוקולד וקקאו להתענגות מובטחת!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    690
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 689.6 קק״ל 2758.4 קק״ל
    פחמימות 90.0 גרם 360.2 גרם
    שומן 36.2 גרם 144.9 גרם
    נתרן 101.4 מ״ג 405.5 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 42.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 27.9 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 44.4 מ״ג 177.7 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 455.5 מ״ג 1821.9 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    690
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 689.6 קק״ל 2758.4 קק״ל
    פחמימות 90.0 גרם 360.2 גרם
    שומן 36.2 גרם 144.9 גרם
    נתרן 101.4 מ״ג 405.5 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 42.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 27.9 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 44.4 מ״ג 177.7 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 455.5 מ״ג 1821.9 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור

רך, נימוח, פאדג’י, פריך ועוד ועוד – אין סוף מילים לתאר את המרקם המטריף של הבראוניז! הפעם חיה טבואדה מביאה לכם מתכון קל להכנת בראוניז שוקולדיים מפנקים. קחו לכם חתיכה ותתענגו עם כוס חלב, תה או קפה ליד, אין דברים כאלה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
חיה טבואדה
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בראוניז


אופן הכנה

  1. יוצקים שתי כוסות מים לסיר הנינג’ה סמארט ליד.
  2. משמנים היטב את תחתית התבנית הרב-תכליתית של הנינג’ה או תבנית אפייה עגולה 20 ס”מ בעזרת תרסיס שמן קנולה.
  3. מכינים את הבראוניז: מערבבים היטב בקערה את הקמח, השמן, המים, הביצים, אבקת הקקאו, תמצית הווניל, המלח והשוקולד צ’יפס ויוצקים את הבלילה לתבנית הרב תכליתית.
  4. מניחים את התבנית על מעמד הרשת הנמוך ביותר ומכניסים לסיר.
  5. סוגרים את מכסה הסיר ומזיזים את הכפתור למצב של בישול בשילוב אדים. בוחרים ב”אפייה ואידוי”, מגדירים את הטמפרטורה לחום של 150 מעלות ואת הזמן ל-25 דקות. לוחצים על “התחל” כדי להתחיל בבישול.
  6. לאחר 20 דקות בודקים את מידת העשייה של הבראוניז על ידי הכנסת קיסם עץ לאמצע הבראוניז. אם הקיסם יוצא נקי, מסירים את הרשת עם התבנית ומניחים להתקררות למשך לפחות 20 דקות. אם הקיסם יוצא עם פירורים לחים שדבוקים בו, ממשיכים לאפות עד שהקיסם יוצא נקי.
  7. כאשר הבראוניז מתקררים, פורסים לריבועים קטנים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בלי תנור בכלל: בראוניז נימוחים עם מעטפת קראנצ’ית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    תכלת

    אפשר לעשות את זה בנינגה פודי או גריל? אם כן על איזה מצב וזמן

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר. במצב אפייה עד שהבראוניז אפויים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות