מתכון של בצק פיצה מושלם בדיוק כמו באיטליה

בצק פיצה אוורירי וקליל, כזה שאי אפשר לעמוד בפני הריח שהוא מפיץ בבית. מתכון פשוט שיתאים עם כל תוספת שאתם אוהבים. בתאבון
בצק פיצה אוורירי וקליל, כזה שאי אפשר לעמוד בפני הריח שהוא מפיץ בבית. מתכון פשוט שיתאים עם כל תוספת שאתם אוהבים. בתאבון
  • רום מילשטיין
שמרו
כשר
499 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2323
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2322.9 קק״ל 4645.9 קק״ל
    פחמימות 616.9 גרם 1233.8 גרם
    שומן 103.9 גרם 207.8 גרם
    נתרן 4809.1 מ״ג 9618.3 מ״ג
    חלבון 118.2 גרם 236.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 94.7 גרם
    כולסטרול 178.0 מ״ג 356.0 מ״ג
    סידן 1860.2 מ״ג 3720.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 317.2 מ״ג 634.4 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2323
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2322.9 קק״ל 4645.9 קק״ל
    פחמימות 616.9 גרם 1233.8 גרם
    שומן 103.9 גרם 207.8 גרם
    נתרן 4809.1 מ״ג 9618.3 מ״ג
    חלבון 118.2 גרם 236.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 94.7 גרם
    כולסטרול 178.0 מ״ג 356.0 מ״ג
    סידן 1860.2 מ״ג 3720.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 317.2 מ״ג 634.4 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור

אם תשאלו אותנו, פיצה זה המאכל שתמיד יבוא לנו בטוב. וכשאנחנו אומרות תמיד – אנחנו מתכוונות לזה! כן, גם לארוחת בוקר!

יש יום הולדת – נזמין פיצה, אין כוח לבשל – נזמין פיצה, יום הולדת לילדי הכיתה – נזמין פיצה, ערב כדורגל – נזמין פיצה – בקיצור הבנתם אותנו נכון?

עכשיו תקשיבו, אין דבר יותר מספק מלאכול פיצה שהכנתם בעצמכם, זה ברוב הפעמים יוצא הרבה יותר טעים מכל משלוח שתעשו. נכון, בצק פיצה צריך זמן, ו-24 שעות מה טוב, אבל גם לאלו שפחות אוהבים לתכנן מראש ההבטחה מוצלחת, במקום 24 שעות תנו לו לתפוח שעה וחצי (לפחות!) ותקבלו פיצה חמה ומעולה.

אז איך מתחילים, איך מכינים בצק לפיצה? סגרנו לכם את הפינה הזו, צעד אחר צעד אנחנו מדגימים, איך ליצור את הבצק הכי טעים אבר.

אתם תצאו ההורים הטובים בעולם, החברים הכי משקיענים ותהילת עולם מובטחת.

בהצלחה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
499 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

רוטב ותוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה, שמים את הקמח והמלח, מערבבים קלות ויוצרים גומה קטנה במרכז, מוסיפים את שאר המצרכים (מתוך כל כמות שמן הזית שמים 3 כפות) ולשים היטב (מומלץ לשים טיימר ל-15 דק’ וללוש היטב) עד שהמתקבל בצק אחיד, חלק וגמיש ויוצרים ממנו כדור.

    פיצות מתכונים
    יוצרים כדור מהבצק ומניחים בקערה משומנת

  2. בקערה נקייה שמים 3 כפות שמן זית קלאסי, מניחים את כדור הבצק ועוטפים אותו היטב בשמן הזית (כך שלא ידבק בעת הוצאתו לתבנית) מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה של שעה וחצי, למי שיש יותר זמן- התפיחו במקרר ל-24 שעות, זה יתן לבצק אווריריות משגעת.
  3. על משטח מקומח מוציאים את הבצק מהקערה וחוצים אותו ל-2 חצאים שווים.
  4. מחממים תנור לחום של 240 מעלות טורבו.
  5. בעזרת כפות הידיים פותחים מעט את הבצק, מרפדים תבנית בנייר אפייה (הבצק יספיק ל-2 פיצות בינוניות) ומניחים עליה את הבצק, אפשר להשתמש גם בתבנית מיוחדת לפיצה, מעבירים לתבנית ובעזרת לחיצות קלות יוצרים מעין מסגרת מסביב לפיצה.

    בצק לפיצה מתכון
    יוצאים בעזרת האצבעות מעין מסגרת

  6. מותחים את הבצק כך שיהיה לא עבה מידי ולא דק מידי (שלא יקרע).
  7. מכינים את הפיצה: שמים מצקת קטנה מרוטב העגבניות (למשקיענים רוטב לפיצה: אפשר להניח את הרוטב בסיר ולתבל לפי הטעם, להוסיף קצת שום, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל), מפזרים מוצרלה מגורדת וגבינת פרמזן, מעט עלי בזיליקום, את הזיתים והבצל.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש עד להשחמה. בודקים לאחר 12 דקות מה המצב, בעזרת מרית מרימים את הפיצה ובודקים את צבעו של הבצק בתחתית, אם עדיין בהיר, אופים עוד, אחרי 5 דקות בודקים שוב וחוזר חלילה לפי מידת הצורך בהתאם לעוצמת התנור.
  9. מוציאים מהתנור ומצננים כ-3 דק’ לפני שחותכים. מפנימים שיצא לנו פיצה אליפות. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון של בצק פיצה מושלם בדיוק כמו באיטליה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi

    הכי קלה לכנה!!

    Avatar
    Yulia Dayan

    יצא מושלם

    Avatar
    אושיק כהן
הצג עוד

תגובות (153)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, הוספנו במצרכים גם כמויות במ”ל וגרם

    Avatar
    מלי

    שמים את השמרים על הקמח או שממיסים אותם?

      Avatar
      מערכת Foody

      כפי שכתוב באופן ההכנה, לא צריך להמיס

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות