רקע יטבתה

בצק פיצה בטעם עשיר עם פטנט מושלם

מה דעתכם לשדרג את הפיצה הביתית? בצק פיצה בטעם עשיר בקלי קלות! השמנת המתוקה בבצק הופכת אותו לסופר יאמי וכל מה שנשאר לכם זה להעמיס תוספות ולהזמין חברים לזלילה
מה דעתכם לשדרג את הפיצה הביתית? בצק פיצה בטעם עשיר בקלי קלות! השמנת המתוקה בבצק הופכת אותו לסופר יאמי וכל מה שנשאר לכם זה להעמיס תוספות ולהזמין חברים לזלילה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2745
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2744.8 קק״ל 2744.8 קק״ל
    פחמימות 258.4 גרם 258.4 גרם
    שומן 213.3 גרם 213.3 גרם
    נתרן 4632.4 מ״ג 4632.4 מ״ג
    חלבון 133.9 גרם 133.9 גרם
    סיבים תזונתיים 59.6 גרם 59.6 גרם
    שומן רווי 137.4 גרם 137.4 גרם
    כולסטרול 167.0 מ״ג 167.0 מ״ג
    סידן 1235.8 מ״ג 1235.8 מ״ג
    ברזל 52.6 מ״ג 52.6 מ״ג
    אשלגן 480.5 מ״ג 480.5 מ״ג
    אבץ 55.5 מ״ג 55.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2745
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2744.8 קק״ל 2744.8 קק״ל
    פחמימות 258.4 גרם 258.4 גרם
    שומן 213.3 גרם 213.3 גרם
    נתרן 4632.4 מ״ג 4632.4 מ״ג
    חלבון 133.9 גרם 133.9 גרם
    סיבים תזונתיים 59.6 גרם 59.6 גרם
    שומן רווי 137.4 גרם 137.4 גרם
    כולסטרול 167.0 מ״ג 167.0 מ״ג
    סידן 1235.8 מ״ג 1235.8 מ״ג
    ברזל 52.6 מ״ג 52.6 מ״ג
    אשלגן 480.5 מ״ג 480.5 מ״ג
    אבץ 55.5 מ״ג 55.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים לקערת המיקסר את השמנת, השמרים והסוכר, מערבלים כדקה, או מערבבים ידנית ומניחים בצד למשך 10 דקות.
  2. מוסיפים את הקמחים, אבקת השום, המלח והשמן זית ומערבבים עם וו לישה עד לקבלת בצק רך ואלסטי, כ-10 דקות.
  3. משמנים בשמן זית את הקערה ומכסים את הבצק עם מגבת מטבח. מתפחים במשך כ-60 דקות במקום חמים.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ויוצרים שני כדורים.
  5. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  6. פותחים את הבצק ומשטחים אותו עם הידיים לקבלת צורה עגולה.
  7. מוסיפים את רוטב הפיצה במרכז הבצק ומורחים אותו עד למרחק של כ-1 ס”מ מהדפנות.
  8. מפזרים את הגבינה מעל רוטב הפיצה ומוסיפים איזה תוספות שתרצו: זיתים, תירס, קוביות גבינת פטה, עלי בזיליקום או כל תוספת שאוהבים.
  9. מניחים את הפיצה על רצפת התנור ואופים במשך 10-20 דקות, זה משתנה בין תנור לתנור.
  10. הפיצה מוכנה כששוליה מקבלים גוון זהוב ומרגישים שהיא אפויה בנגיעה.

    בצק פיצה 2
    בצק שמנת פיצה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בצק פיצה בטעם עשיר עם פטנט מושלם

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    יהודה אלקיים

    פיצות מקמח כוסמין עם אנשובי זתים שחורים ועוד הרבה דברים טעימים.

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    קרן

    אפשר להשתמש בשמנת לבישול 15%? זה מה שיש לי במקרר

      Avatar
      Foody Foody

      כן אפשר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות