בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים

הזמינו אתכם להתארח וביקשו שתכינו קינוח פרווה? לאהרוני יש את הפתרון המושלם - בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים וסירופ סוכר לימוני
הזמינו אתכם להתארח וביקשו שתכינו קינוח פרווה? לאהרוני יש את הפתרון המושלם - בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים וסירופ סוכר לימוני
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    4616
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4616.3 קק״ל 4616.3 קק״ל
    פחמימות 509.1 גרם 509.1 גרם
    שומן 260.1 גרם 260.1 גרם
    נתרן 1486.3 מ״ג 1486.3 מ״ג
    חלבון 77.1 גרם 77.1 גרם
    סיבים תזונתיים 32.9 גרם 32.9 גרם
    שומן רווי 69.1 גרם 69.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 323.2 מ״ג 323.2 מ״ג
    ברזל 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 2902.2 מ״ג 2902.2 מ״ג
    אבץ 1391.4 מ״ג 1391.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    4616
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4616.3 קק״ל 4616.3 קק״ל
    פחמימות 509.1 גרם 509.1 גרם
    שומן 260.1 גרם 260.1 גרם
    נתרן 1486.3 מ״ג 1486.3 מ״ג
    חלבון 77.1 גרם 77.1 גרם
    סיבים תזונתיים 32.9 גרם 32.9 גרם
    שומן רווי 69.1 גרם 69.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 323.2 מ״ג 323.2 מ״ג
    ברזל 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 2902.2 מ״ג 2902.2 מ״ג
    אבץ 1391.4 מ״ג 1391.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
ישראל אהרוני
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


סירופ סוכר


אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק הפילו לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. טוחנים את הפיסטוקים במעבד מזון.
  3. פורשים עלה פילו אחד בתבנית מלבנית משומנת בתרסיס שמן. מתיזים תרסיס שמן ומפזרים מעל מעט סוכר ופירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם עוד שלושה עלי פילו, כך שמתקבלת שכבה אחת המורכבת מ-4 עלים.
  4. מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים.
  5. יוצרים שכבה עליונה בדיוק כמו השכבה התחתונה - 4 עלי פילו משומנים שביניהם מפזרים סוכר ופירורי לחם.
  6. חותכים את הבקלאווה לריבועים (בזהירות) ואופים בתנור החם חצי שעה.
  7. מכינים סירופ סוכר: שמים את כל המרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהסירופ מסמיך, בערך 20 דקות.
  8. כשהבקלאווה יוצאת מהתנור שופכים עליה את סירופ הסוכר, מעטרים בפיסטוקים קצוצים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    הדסה גיאת

    טעים מאד אך הסירופ ריכך את העלים וזה לא פריך מה ניתן לעשות כדי לשמור על הפריכות של הבצק?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הדסה, צריך להגיש את הבקלאווה מיד לאחר שפיכת הסירופ. במידת הצורך, אפשר לאפות את הבקלאווה ואם רוצים להגיש אותה בשלב מאוחר יותר, לחמם מעט בתנור, להכין את הסירופ ולשפוך

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות