בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים

הזמינו אתכם להתארח וביקשו שתכינו קינוח פרווה? לאהרוני יש את הפתרון המושלם - בקלאווה עם פיסטוקים קצוצים וסירופ סוכר לימוני
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק הפילו לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. טוחנים את הפיסטוקים במעבד מזון.
  3. פורשים עלה פילו אחד בתבנית מלבנית משומנת בתרסיס שמן. מתיזים תרסיס שמן ומפזרים מעל מעט סוכר ופירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם עוד שלושה עלי פילו, כך שמתקבלת שכבה אחת המורכבת מ-4 עלים.
  4. מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים.
  5. יוצרים שכבה עליונה בדיוק כמו השכבה התחתונה - 4 עלי פילו משומנים שביניהם מפזרים סוכר ופירורי לחם.
  6. חותכים את הבקלאווה לריבועים (בזהירות) ואופים בתנור החם חצי שעה.
  7. מכינים סירופ סוכר: שמים את כל המרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהסירופ מסמיך, בערך 20 דקות.
  8. כשהבקלאווה יוצאת מהתנור שופכים עליה את סירופ הסוכר, מעטרים בפיסטוקים קצוצים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2464.4 קק״ל 2464.4 קק״ל
פחמימות 331.4 גרם 331.4 גרם
שומן 115.2 גרם 115.2 גרם
נתרן 101.1 מ״ג 101.1 מ״ג
חלבון 57.3 גרם 57.3 גרם
סיבים תזונתיים 27.4 גרם 27.4 גרם
שומן רווי 14.2 גרם 14.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 292.5 מ״ג 292.5 מ״ג
ברזל 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג
אשלגן 2683.2 מ״ג 2683.2 מ״ג
אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody