ברד פודינג שוקולד של יונית צוקרמן!

בראד פודינג זה החיים! יונית צוקרמן מכינה בראד פודינג שוקולד חלומי מהחלה של שישי עם ממרחים שוקולדים משגעים שעושים את כל ההבדל. אל תשכחו לספר איך יצא
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    58 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים רויאל: בקערה מערבבים היטב ביצים, מלח, סוכר, תמצית וניל וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. חותכים את החלה לקוביות.
  4. בתבנית סנו סושי - תבנית מלבנית מנייר, שמים את קוביות החלה ומברישים אותן בחמאה מומסת. מפזרים את רוטב הרויאל שהכנו מעל.
  5. מזלפים מעל ממרח רפאלו לבן, ממרח קינדר לבן, ממרח קינדר חלב ומפזרים מעל פקאן שבור.
  6. אופים כ-40 דקות עד שהברד-פודינג משחים ומקבל צבע.

    בראד פודינג שוקולד. צילום: שניר גואטה
    בראד פודינג שוקולד. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2300.6 קק״ל 2300.6 קק״ל
פחמימות 103.3 גרם 103.3 גרם
שומן 185.0 גרם 185.0 גרם
נתרן 1810.9 מ״ג 1810.9 מ״ג
חלבון 60.7 גרם 60.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 92.3 גרם 92.3 גרם
כולסטרול 1378.5 מ״ג 1378.5 מ״ג
סידן 637.7 מ״ג 637.7 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 983.2 מ״ג 983.2 מ״ג
אבץ 4.2 מ״ג 4.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      תודה (: