רקע סימנס

בראוניז שוקולד ופטל כשר לפסח של רון יוחננוב

רון יוחננוב אופה בראוניז שוקולדיים ועשירים, משובצים בנקודות פטל אדומות. מתכון פשוט לקינוח מושלם כשר לפסח ומתאים גם לרגישים לגלוטן
רון יוחננוב אופה בראוניז שוקולדיים ועשירים, משובצים בנקודות פטל אדומות. מתכון פשוט לקינוח מושלם כשר לפסח ומתאים גם לרגישים לגלוטן
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3914
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3913.6 קק״ל 3913.6 קק״ל
    פחמימות 456.5 גרם 456.5 גרם
    שומן 207.0 גרם 207.0 גרם
    נתרן 1492.4 מ״ג 1492.4 מ״ג
    חלבון 70.6 גרם 70.6 גרם
    סיבים תזונתיים 35.8 גרם 35.8 גרם
    שומן רווי 95.2 גרם 95.2 גרם
    כולסטרול 1231.8 מ״ג 1231.8 מ״ג
    סידן 583.2 מ״ג 583.2 מ״ג
    ברזל 21.4 מ״ג 21.4 מ״ג
    אשלגן 2314.4 מ״ג 2314.4 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3914
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3913.6 קק״ל 3913.6 קק״ל
    פחמימות 456.5 גרם 456.5 גרם
    שומן 207.0 גרם 207.0 גרם
    נתרן 1492.4 מ״ג 1492.4 מ״ג
    חלבון 70.6 גרם 70.6 גרם
    סיבים תזונתיים 35.8 גרם 35.8 גרם
    שומן רווי 95.2 גרם 95.2 גרם
    כולסטרול 1231.8 מ״ג 1231.8 מ״ג
    סידן 583.2 מ״ג 583.2 מ״ג
    ברזל 21.4 מ״ג 21.4 מ״ג
    אשלגן 2314.4 מ״ג 2314.4 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים את החמאה והשוקולד המריר.
  3. מערבבים בקערה את הסוכר, הקורנפלור, השקדים הטחונים והביצים.
  4. מאחדים את 2 התערובות למרקם אחיד.
  5. מעבירים לתבנית משומנת, מפזרים מעל את הפטל, ואופים 20 דקות.

    בראוניז פטל כשר לפסח בתנור
    אופים בתנור במשך 20 דקות. צילום: רון יוחננוב

  6. מוציאים מהתנור כשהתערובת רוטטת מעט (היא תתייצב לאחר הקירור).
  7. מכניסים את התבנית להקפאה לשעה כדי לעצור את האפייה ולשמור את התערובת לחה ונימוחה מבפנים.
  8. מוציאים את התבנית מההקפאה ומגישים ריבועי בראוניז מהממים משובצים באדום בוהק של פטל.

    בראוניז פטל כשר לפסח
    מגישים ריבועי בראוניז משובצים בפטל אדום בוהק. צילום: רון יוחננוב

 

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
בראוניז שוקולד ופטל כשר לפסח של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות