בראוניז שוקולד תפוז

בראוניז שוקולד תפוז של קרין גורן עם ניחוח הדרי משגע שמכינים בקלי קלות גם כשאין תפוזים בסביבה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר בשמך 2 דקות במהירות מקסימלית עד לקבלת תערובת אוורירית וצהבהבה.
  3. במיקרוגל ממיסים את השוקולד תפוז והחמאה. טורפים לאיחוד.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  5. משטחים את הבלילה בתבנית 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
  6. מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפרטורת החדר.

הערות

  • הבראוניז טעימים חמים או קרים. לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 525.3 קק״ל 4727.6 קק״ל
פחמימות 62.2 גרם 559.4 גרם
שומן 28.1 גרם 253.3 גרם
נתרן 224.8 מ״ג 2023.1 מ״ג
חלבון 6.7 גרם 60.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 17.5 גרם
שומן רווי 17.0 גרם 152.7 גרם
כולסטרול 179.8 מ״ג 1618.4 מ״ג
סידן 42.2 מ״ג 379.9 מ״ג
ברזל 2.7 מ״ג 23.9 מ״ג
אשלגן 67.3 מ״ג 606.1 מ״ג
אבץ 5.2 מ״ג 46.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody