
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5או נתח בשר לבישול ארוך
-
2 כפות שמן זית
-
7 כפות רוטב ברביקיו
-
2 כוסות מים
-
או עשבי תיבול
-
1 שקית סנו סושי – שקיות צלייה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מניחים את נתח הבשר בתוך השקית. שופכים פנימה אל השקית 4 כפות רוטב ברביקיו, שמן זית, מים ומתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול.
- סוגרים את השקית. בעזרת מספריים יוצרים חור קטן בשקית.
- אופים בתנור שעתיים.
- לאחר מכן, מעבירים את הבשר למשטח העבודה. בעזרת סכין או מזלג מפוררים את הבשר. מוסיפים עוד 3 כפות רוטב ברביקיו ומערבבים היטב.
בשר מפורק. צילום: רון יוחננוב - מגישים חם לצד לחמניות באן ותוספות.
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
5
מנות
קלוריות
552.6
קק״ל
2763.1
קק״ל
פחמימות
3.6
גרם
17.9
גרם
שומן
16.5
גרם
82.3
גרם
נתרן
910.7
מ״ג
4553.4
מ״ג
חלבון
61.8
גרם
309.1
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
0.6
גרם
2.8
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
2.0
מ״ג
9.8
מ״ג
ברזל
0.0
מ״ג
0.1
מ״ג
אשלגן
0.0
מ״ג
0.2
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
תגובות (21)
האם ניתן לבשל בסיר לחץ?
היי, כן. אפשר לבשל את הבשר בסיר לחץ. בהצלחה!
האם את הלחמניות אפשרלאדות בנינג’ה ?
היי, אפשר בתוכנית אידוי מתאימה. כדאי להעזר בחוברת המצורפת למכשיר. בהצלחה!
האם אפשר לאדות את הלחמניות במכשיר פאייר אייר ?