בשר מפורק בקלי קלות של רון יוחננוב

היש מגרה מבשר מפורק רך רך שנופל מהמזלג? אז לרון יוחננוב יש מתכון מושלם בשבילכם לבשר מפורק ברוטב ברביקיו שמכינים בקלי קלות. והכי כיף? בלחמניות באן עננית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מניחים את נתח הבשר בתוך השקית. שופכים פנימה אל השקית 4 כפות רוטב ברביקיו, שמן זית, מים ומתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול.
  3. סוגרים את השקית. בעזרת מספריים יוצרים חור קטן בשקית.
  4. אופים בתנור שעתיים.
  5. לאחר מכן, מעבירים את הבשר למשטח העבודה. בעזרת סכין או מזלג מפוררים את הבשר. מוסיפים עוד 3 כפות רוטב ברביקיו ומערבבים היטב.

    בשר מפורק. צילום: רון יוחננוב
    בשר מפורק. צילום: רון יוחננוב

  6. מגישים חם לצד לחמניות באן ותוספות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 552.6 קק״ל 2763.1 קק״ל
פחמימות 3.6 גרם 17.9 גרם
שומן 16.5 גרם 82.3 גרם
נתרן 910.7 מ״ג 4553.4 מ״ג
חלבון 61.8 גרם 309.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 2.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 2.0 מ״ג 9.8 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
אשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (21)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כן. אפשר לבשל את הבשר בסיר לחץ. בהצלחה!

    Avatar
    שי-לי שפינדלר

    האם את הלחמניות אפשרלאדות בנינג’ה ?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר בתוכנית אידוי מתאימה. כדאי להעזר בחוברת המצורפת למכשיר. בהצלחה!

    Avatar
    שי-לי שפינדלר

    האם אפשר לאדות את הלחמניות במכשיר פאייר אייר ?

הצג עוד