לפני שהעונה נגמרת – גאלט שזיפים מהיר הכנה

שרית נובק מסרבת להפרד מהקיץ ומכינה גאלט שזיפים מהיר הכנה. טארט פתוח במראה מעט מרושל ויפהפה המשלב שקדים טחונים ופרוסות של שזיפים טריים
שרית נובק מסרבת להפרד מהקיץ ומכינה גאלט שזיפים מהיר הכנה. טארט פתוח במראה מעט מרושל ויפהפה המשלב שקדים טחונים ופרוסות של שזיפים טריים
  • שרית נובק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    778
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 778.4 קק״ל 4670.6 קק״ל
    פחמימות 91.2 גרם 547.0 גרם
    שומן 41.9 גרם 251.3 גרם
    נתרן 360.5 מ״ג 2163.3 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 60.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 21.4 גרם 128.1 גרם
    כולסטרול 34.4 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 21.2 מ״ג 127.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 134.4 מ״ג 806.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    778
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 778.4 קק״ל 4670.6 קק״ל
    פחמימות 91.2 גרם 547.0 גרם
    שומן 41.9 גרם 251.3 גרם
    נתרן 360.5 מ״ג 2163.3 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 60.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 21.4 גרם 128.1 גרם
    כולסטרול 34.4 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 21.2 מ״ג 127.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 134.4 מ״ג 806.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
שרית נובק
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. פותחים את הבצק. מסמנים שוליים בעובי 5-6 ס”מ בחלק החיצוני של עיגול הבצק.
  3. מערבבים שקדים טחונים עם 2 כפות סוכר ומפזרים במרכז עיגול הבצק, מלבד השוליים שסימנו.
  4. חותכים את השזיפים לחצי, מגלענים ופורסים לפרוסות דקות.
  5. מסדרים את השזיפים מעל תערובת השקדים שבבצק.
  6. מפזרים כף סוכר נוספת מעל השזיפים.
  7. מרימים בעדינות את שולי הבצק ומניחים אותם מעל השזיפים שבאמצע, כך שהבצק יכסה את הצדדים והמרכז ישאר חשוף.
  8. מברישים את שולי הבצק בחלמון טרוף, מפזרים שקדים פרוסים בנדיבות ומכניסים לתנור לכ-45 דקות, עד שהשוליים מזהיבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לפני שהעונה נגמרת – גאלט שזיפים מהיר הכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות