< רקע נינג'ה

שנהיה לגלאט ולא לפאי: גלאט תפוחים בדבש!

מתכון מושלם למאפה מלכותי ומתוק עם פלחי תפוחים ודבש. הגאלט המרשים והטעים הזה נולד כולו במכשיר נינג'ה שחוסך לכם הרבה מאד בלגן וכלים במטבח
מתכון מושלם למאפה מלכותי ומתוק עם פלחי תפוחים ודבש. הגאלט המרשים והטעים הזה נולד כולו במכשיר נינג'ה שחוסך לכם הרבה מאד בלגן וכלים במטבח
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    271
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 270.7 קק״ל 2165.8 קק״ל
    פחמימות 35.4 גרם 283.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 99.0 גרם
    נתרן 141.4 מ״ג 1131.4 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 38.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 13.5 מ״ג 108.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 56.0 מ״ג 447.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    271
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 270.7 קק״ל 2165.8 קק״ל
    פחמימות 35.4 גרם 283.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 99.0 גרם
    נתרן 141.4 מ״ג 1131.4 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 38.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 13.5 מ״ג 108.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 56.0 מ״ג 447.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

קישוט והגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערת מעבד מזון נינג’ה עם להב לישת הבצק את כל מרכיבי הבצק. לוחצים על תוכנית PULSE 5-7 פעמים, למשך 3-4 שניות כל פעם, עד שמחילים להיווצר גושי בצק גדולים. מאחדים את הבצק לדיסקית, מניילנים ומעבירים לקירור של כ-20 דקות.

    גאלט צילום: אפיק גבאי
    מכינים את בצק הגאלט: אפיק גבאי

  2. מכינים את המלית: מתקינים במעבד מזון דיסק פריסה על גבי מתאם הדיסק, שמים את התפוחים בפתח ההזנה, לוחצים על תוכנית SLICE ולאחר מכן משתמשים בדוחף המזון לדחוף את התפוחים דרך הפתח.

    גאלט צילום: אפיק גבאי
    מכניסים את התפוחים ומפעילים בתוכנית SLICE צילום: אפיק גבאי

  3. מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
  4. מרכיבים את הגאלט: מרדדים את הבצק על גבי נייר אפייה לעיגול בעובי כ-5 מ”מ. מורחים במרכז הבצק את הדבש, משאירים שוליים נקיים של כ-5-6 ס”מ. מסדרים מעל הדבש את פרוסות התפוחים, ומפזרים מעל תערובת של סוכר וקינמון. סוגרים את שולי הבצק מעל המלית תוך יצירת קפלים קטנים. מברישים את שולי הבצק בביצה ומפזרים שקדים מעל התפוחים.
  5. אופים את הגאלט כ-25 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
  6. במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתוכנית אפייה, מכוונים לחום של 190 מעלות למשך 25 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם הגאלט למכשיר.
  7. מזלפים עוד קצת דבש ומגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.
    גאלט צילום: אפיק גבאי
    גאלט צילום: אפיק גבאי

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שנהיה לגלאט ולא לפאי: גלאט תפוחים בדבש!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות