סימפוניה רקע

ג’בטת שיבולים: זוקיני צלוי, גבינת שמנת וג’בטה קריספית

עצמו את העיניים: ג'בטה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים, גבינת שמנת, בצל ירוק, זוקיני צלויים ועלים רעננים. נו? עשה לכם את זה? גשו מהר להכין!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הקישואים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים בנית תנור בנייר אפייה.
  2. פורסים את הקישואים לפרוסות של עד חצי ס”מ, מניחים את הפרוסות בקערה, מזלפים מעל שמן זית ומלח ומורחים היטב עם הידיים את הפרוסות מכל הכיוונים. מכניסים לתנור ל-15 דקות עד שהקישואים מזהיבים.
  3. חוצים את הג’בטות ומורחים בנדיבות גבינת סימפוניה בצל ירוק.
  4. מניחים מעל שכבת הגבינה את פרוסות הקישואים ומפזרים את תערובת עלי הבייבי. ממליחים ומפלפלים, ואם בא לכם שימו עוד טיפונת שמן זית.
  5. חולקים רק עם מי שאוהבים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 247.7 קק״ל 495.5 קק״ל
פחמימות 12.4 גרם 24.8 גרם
שומן 16.3 גרם 32.7 גרם
נתרן 743.1 מ״ג 1486.2 מ״ג
חלבון 12.2 גרם 24.4 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.1 גרם
שומן רווי 4.7 גרם 9.4 גרם
כולסטרול 21.0 מ״ג 42.0 מ״ג
סידן 191.8 מ״ג 383.6 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 1.5 מ״ג
אשלגן 421.8 מ״ג 843.5 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    הילה

    השילוב של הקישואים עם הגבינה הולך ממש טוב!