ג’בטת שיבולים: זוקיני צלוי, גבינת שמנת וג’בטה קריספית

עצמו את העיניים: ג'בטה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים, גבינת שמנת, בצל ירוק, זוקיני צלויים ועלים רעננים. נו? עשה לכם את זה? גשו מהר להכין!
עצמו את העיניים: ג'בטה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים, גבינת שמנת, בצל ירוק, זוקיני צלויים ועלים רעננים. נו? עשה לכם את זה? גשו מהר להכין!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.7 קק״ל 495.5 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 24.8 גרם
    שומן 16.3 גרם 32.7 גרם
    נתרן 743.1 מ״ג 1486.2 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.1 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 21.0 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 191.8 מ״ג 383.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 421.8 מ״ג 843.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.7 קק״ל 495.5 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 24.8 גרם
    שומן 16.3 גרם 32.7 גרם
    נתרן 743.1 מ״ג 1486.2 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.1 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 21.0 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 191.8 מ״ג 383.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 421.8 מ״ג 843.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הקישואים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים בנית תנור בנייר אפייה.
  2. פורסים את הקישואים לפרוסות של עד חצי ס”מ, מניחים את הפרוסות בקערה, מזלפים מעל שמן זית ומלח ומורחים היטב עם הידיים את הפרוסות מכל הכיוונים. מכניסים לתנור ל-15 דקות עד שהקישואים מזהיבים.
  3. חוצים את הג’בטות ומורחים בנדיבות גבינת סימפוניה בצל ירוק.
  4. מניחים מעל שכבת הגבינה את פרוסות הקישואים ומפזרים את תערובת עלי הבייבי. ממליחים ומפלפלים, ואם בא לכם שימו עוד טיפונת שמן זית.
  5. חולקים רק עם מי שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ג’בטת שיבולים: זוקיני צלוי, גבינת שמנת וג’בטה קריספית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    הילה

    השילוב של הקישואים עם הגבינה הולך ממש טוב!

קטגוריות

אביזרים

תגיות