
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
גלידה
-
1 כוס אננסחתיכות אננס מוקפאות
-
1/4 כוס שמנת מתוקה 38%
-
1 כף חלב מרוכזממותק
הגשה
-
1 אננס
אופן הכנה
- שמים בכוס של בלנדר נינג׳ה את חתיכות האננס המוקפאות, השמנת המתוקה והחלב המרוכז ומערבלים עד שמתקבל מרקם חלק וסמיך של גלידה.
- משתמשים בכנפי הערבול כדי לערבב את הכל באופן אחיד, מבלי לעצור את פעולת הבלנדר.
- חוצים אננס טרי לשניים ומרוקנים אותו מתוכנו (אפשר לאכול או להקפיא לפעם הבאה שתכינו גלידה).
- מגישים את הגלידה בתוך חצי האננס ומקשטים עם התותים, האוכמניות ושבבי הקוקוס.
גלידה בתוך אננס כבר טעמתם? צילום: מעיין טרודל
בשיתוף עם Ninja
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
241.7
קק״ל
483.5
קק״ל
פחמימות
207.0
גרם
414.0
גרם
שומן
201.2
גרם
402.3
גרם
נתרן
216.5
מ״ג
433.0
מ״ג
חלבון
201.0
גרם
402.1
גרם
סיבים תזונתיים
200.0
גרם
400.0
גרם
שומן רווי
200.7
גרם
401.3
גרם
כולסטרול
204.4
מ״ג
408.8
מ״ג
סידן
236.9
מ״ג
473.8
מ״ג
ברזל
200.0
מ״ג
400.1
מ״ג
אשלגן
248.2
מ״ג
496.5
מ״ג
אבץ
200.1
מ״ג
400.3
מ״ג
תגובות (0)