<

גלידת אננס ביתית שמכינים מ-3 מצרכים בלבד!

גלידת אננס ביתית (מטריפה!) שמכינים בקלי קלות במכונה מ-3 מצרכים בלבד. וגם: הגשה בתוך חצאי אננס טרי שהופכת אותה למהממת במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

גלידה

הגשה

אופן הכנה

  1. שמים בכוס של בלנדר נינג׳ה את חתיכות האננס המוקפאות, השמנת המתוקה והחלב המרוכז ומערבלים עד שמתקבל מרקם חלק וסמיך של גלידה.
  2. משתמשים בכנפי הערבול כדי לערבב את הכל באופן אחיד, מבלי לעצור את פעולת הבלנדר.
  3. חוצים אננס טרי לשניים ומרוקנים אותו מתוכנו (אפשר לאכול או להקפיא לפעם הבאה שתכינו גלידה).
  4. מגישים את הגלידה בתוך חצי האננס ומקשטים עם התותים, האוכמניות ושבבי הקוקוס.

    גלידה ללא המכשיר
    גלידה בתוך אננס כבר טעמתם? צילום: מעיין טרודל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 241.7 קק״ל 483.5 קק״ל
פחמימות 207.0 גרם 414.0 גרם
שומן 201.2 גרם 402.3 גרם
נתרן 216.5 מ״ג 433.0 מ״ג
חלבון 201.0 גרם 402.1 גרם
סיבים תזונתיים 200.0 גרם 400.0 גרם
שומן רווי 200.7 גרם 401.3 גרם
כולסטרול 204.4 מ״ג 408.8 מ״ג
סידן 236.9 מ״ג 473.8 מ״ג
ברזל 200.0 מ״ג 400.1 מ״ג
אשלגן 248.2 מ״ג 496.5 מ״ג
אבץ 200.1 מ״ג 400.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar