-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 112.0 קק״ל 447.9 קק״לפחמימות 20.4 גרם 81.4 גרםשומן 2.0 גרם 8.0 גרםנתרן 55.8 מ״ג 223.4 מ״גחלבון 3.5 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״גסידן 112.4 מ״ג 449.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 110.4 מ״ג 441.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות112
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 112.0 קק״ל 447.9 קק״לפחמימות 20.4 גרם 81.4 גרםשומן 2.0 גרם 8.0 גרםנתרן 55.8 מ״ג 223.4 מ״גחלבון 3.5 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״גסידן 112.4 מ״ג 449.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 110.4 מ״ג 441.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 112 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
1 חבילה פטל קפוא
-
1 כוס יוגורט 3%
-
2 כפות דבש
-
1 כף שורש ג’ינג’ר
-
12 תותים גדולים
-
3 כפות ליקר תפוזים
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כף נענע
אופן הכנה
- קוצצים את הג’ינג’ר. חוצים את התותים.
- מניחים את הפטל, הדבש, היוגורט והג’ינג’ר בקערת מעבד המזון ומרסקים למרקם אחיד. מניחים בכלי אטום ומקפיאים.
- משרים את התותים בתערובת הליקר והסוכר.
- מחחלקים את הגלידה ל-4 גביעים, מניחים מעל את התותים והנענע ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים את הג’ינג’ר. חוצים את התותים.
- מניחים את הפטל, הדבש, היוגורט והג’ינג’ר בקערת מעבד המזון ומרסקים למרקם אחיד. מניחים בכלי אטום ומקפיאים.
- משרים את התותים בתערובת הליקר והסוכר.
- מחחלקים את הגלידה ל-4 גביעים, מניחים מעל את התותים והנענע ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן