אהרוני חוגג את העונה האדומה עם גלידת יוגורט תותים תוצרת בית

השף ישראל אהרוני מלמד להכין גלידה מהירה וטעימה תוצרת בית על בסיס יוגורט, פטל קפוא ודבש, בתוספת תותים טריים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

גלידה

אופן הכנה

  1. קוצצים את הג’ינג’ר. חוצים את התותים.
  2. מניחים את הפטל, הדבש, היוגורט והג’ינג’ר בקערת מעבד המזון ומרסקים למרקם אחיד. מניחים בכלי אטום ומקפיאים.
  3. משרים את התותים בתערובת הליקר והסוכר.
  4. מחחלקים את הגלידה ל-4 גביעים, מניחים מעל את התותים והנענע ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 73.0 קק״ל 291.9 קק״ל
פחמימות 17.5 גרם 69.9 גרם
שומן 0.2 גרם 0.8 גרם
נתרן 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
חלבון 0.5 גרם 2.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 17.9 מ״ג 71.5 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
אשלגן 106.7 מ״ג 426.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody