סנו רקע

גל חום? אין בעיה – עוגת גלידה עם ביסקוויטים

כשהחום עולה, וחג החלב מתקרב, מכינים עוגת גלידה משגעת, עם ביסקוויטים ושוקולד. פשוטה להכנה, טעימה ונעימה, עוגת גלידה היא הפתרון הקריר ליום חם
כשהחום עולה, וחג החלב מתקרב, מכינים עוגת גלידה משגעת, עם ביסקוויטים ושוקולד. פשוטה להכנה, טעימה ונעימה, עוגת גלידה היא הפתרון הקריר ליום חם
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3359
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3358.5 קק״ל 3358.5 קק״ל
    פחמימות 241.0 גרם 241.0 גרם
    שומן 244.5 גרם 244.5 גרם
    נתרן 1042.0 מ״ג 1042.0 מ״ג
    חלבון 43.6 גרם 43.6 גרם
    סיבים תזונתיים 24.8 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 139.0 גרם 139.0 גרם
    כולסטרול 572.0 מ״ג 572.0 מ״ג
    סידן 468.1 מ״ג 468.1 מ״ג
    ברזל 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 2156.5 מ״ג 2156.5 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3359
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3358.5 קק״ל 3358.5 קק״ל
    פחמימות 241.0 גרם 241.0 גרם
    שומן 244.5 גרם 244.5 גרם
    נתרן 1042.0 מ״ג 1042.0 מ״ג
    חלבון 43.6 גרם 43.6 גרם
    סיבים תזונתיים 24.8 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 139.0 גרם 139.0 גרם
    כולסטרול 572.0 מ״ג 572.0 מ״ג
    סידן 468.1 מ״ג 468.1 מ״ג
    ברזל 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 2156.5 מ״ג 2156.5 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
ענת אלישע
X

2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מניחים שמנת מתוקה בקערה ומקציפים לבלילה סמיכה ותפוחה.
  2. מוסיפים את החלב המרוכז ומחית הוניל ומערבבים עד איחוד.
  3. מפזרים את השוקולד הקצוץ בתחתית התבנית (משאירים 2 כפות לקישוט).
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעתיים.
  5. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומניחים את הביסקוויטים בצפיפות לאורכה של התבנית.
  6. מכסים שוב בניילון נצמד ומכניסים למקפיא ל24 שעות.
  7. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומעבירים סכין סביב השוליים.
  8. הופכים את העוגה על צלחת הגשה ומקשטים בשוקולד קצוץ.
  9. פורסים ומגישים מיד.

    עוגת גלידה עם ביסקוויטים
    עוגת גלידה עם ביסקוויטים. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    תאיר

    הי לא הבנתי אאת השלךב של הביסקיוויטים איך מניחים אותם? לפי מה שהבנתי זה יוצא שיכבה אחת של ביסקיוויטים ובתמונה יש כמה שכבות .יש סירטון הכנה לזה? אשמח ממש להסבר אני רוצה להכין אותה השבת.היא ניראית פצצה תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      הי תאיר. לאחר הקפאה ראשונית של שעה, לוקחים ביסקוויטים ודוחפים לתוך העוגה עד לקרקעית (כפי שרואים בתמונה). ואז מכניסים להקפאה מלאה של 24 שעות. בתמונה את לא רואה שכבותשל ביסקוויטים, אלא חתך של כמה ביסקוויטים שעומדים בתוך העוגה.

    Avatar
    miriam koenig

    האם ניתן לעשות בגירסה פרווה?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא ניסינו להכין את זה פרווה, אבל שמנת ע בסיס צמחי יכולה לעבוד פה מצוין. תנסי ותספרי לנו איך יצא.

    Avatar
    Rochale Levinstain Armoza

    לא הצלחתי להבין איך משלבים את הביסקוויטים בתוך הגלידה (כמו בצילום) אחרי שהגלידה מוכנה

      Avatar
      מערכת Foody

      הי רוחלה. הגלידה אמנם מוכנה כעבור שעתיים אבל היא אמורה להיות רכה מספיק כדי להכניס אליה ביסקויטים. אם היא קשה מדי, אפשר להמתין כמה דקות על השיש, שתפשיר מעט לפני ההקפאה המלאה של ה24 שעות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות