רקע יטבתה

גראטן כרוב: מי היה מאמין שאפשר להפוך כרוב למאכל כה יוקרתי?

גראטן כרוב מפתיע. מי היה מאמין שהכרוב הביישן יכול להפוך למנה כה מפוארת? קבלו מתכון משגע בכמה צעדים פשוטים
גראטן כרוב מפתיע. מי היה מאמין שהכרוב הביישן יכול להפוך למנה כה מפוארת? קבלו מתכון משגע בכמה צעדים פשוטים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1300
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1299.6 קק״ל 1299.6 קק״ל
    פחמימות 110.2 גרם 110.2 גרם
    שומן 65.9 גרם 65.9 גרם
    נתרן 2723.3 מ״ג 2723.3 מ״ג
    חלבון 53.4 גרם 53.4 גרם
    סיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 605.4 מ״ג 605.4 מ״ג
    סידן 590.0 מ״ג 590.0 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 1622.7 מ״ג 1622.7 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1300
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1299.6 קק״ל 1299.6 קק״ל
    פחמימות 110.2 גרם 110.2 גרם
    שומן 65.9 גרם 65.9 גרם
    נתרן 2723.3 מ״ג 2723.3 מ״ג
    חלבון 53.4 גרם 53.4 גרם
    סיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 25.1 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 605.4 מ״ג 605.4 מ״ג
    סידן 590.0 מ״ג 590.0 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 1622.7 מ״ג 1622.7 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. במחבת גדולה מטגנים את הכרישה בשמן זית על אש בינונית במשך כמה דקות, עד שהיא נעשית שקופה ומתרככת.
  3. מוסיפים את הכרוב למחבת וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות, עד שהכרוב מתרכך והנוזלים מתאדים.
  4. בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הביצים, השמנת לבישול, ½ כוס מהגבינה המגורדת, קמח, מלח ופלפל.

    גראטן כרוב2
    מוסיפים את הכרוב הקצוץ. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  5. כשהכרוב מוכן, מוסיפים אותו לקערה ומערבבים היטב.
  6. משמנים את תבנית האפייה ומפזרים בתחתית את פירורי הלחם וגבינת הפרמז’ן.
  7. מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה ומוסיפים מעל את 1/4 הכוס הנותרת מהגבינה המגורדת.
  8. אופים במשך 60 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.

    גרטן כרוב אורך 33
    גרטן כרוב, מפתיע כמה שזה טעים!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גראטן כרוב: מי היה מאמין שאפשר להפוך כרוב למאכל כה יוקרתי?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מירי עשת

    איזה תחליף יש לכרישה? בצל?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את הכרישה בבצל לבן או ירוק.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות