גראטן תפוחי אדמה בלי שמנת

גראטן תפוחי אדמה עם שמן זית ורוזמרין, שיושבים בתנית כמו רעפים יפייפים, זהובים ופריכים שימלאו את הבית בריח נעים וטעים. תוספת פשוט נפלאה.
גראטן תפוחי אדמה עם שמן זית ורוזמרין, שיושבים בתנית כמו רעפים יפייפים, זהובים ופריכים שימלאו את הבית בריח נעים וטעים. תוספת פשוט נפלאה.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    47
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 47.4 קק״ל 189.6 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 3.2 גרם
    שומן 5.0 גרם 20.2 גרם
    נתרן 775.8 מ״ג 3103.2 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    47
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 47.4 קק״ל 189.6 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 3.2 גרם
    שומן 5.0 גרם 20.2 גרם
    נתרן 775.8 מ״ג 3103.2 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. פורסים תפוחי אדמה לפרוסות דקות בעובי 4-3 מ”מ.
  3. מסדרים בתבנית כשהם חופפים אחד לשני, כמו רעפים.
  4. מזלפים שמן זית, מפזרים רוזמרין, ומתבלים במלח ופלפל.
  5. אופים 50-40 דקות, עד הזהבה והתרככות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גראטן תפוחי אדמה בלי שמנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות