גראטן תפוחי אדמה בלי שמנת

גראטן תפוחי אדמה עם שמן זית ורוזמרין, שיושבים בתנית כמו רעפים יפייפים, זהובים ופריכים שימלאו את הבית בריח נעים וטעים. תוספת פשוט נפלאה.
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. פורסים תפוחי אדמה לפרוסות דקות בעובי 4-3 מ”מ.
  3. מסדרים בתבנית כשהם חופפים אחד לשני, כמו רעפים.
  4. מזלפים שמן זית, מפזרים רוזמרין, ומתבלים במלח ופלפל.
  5. אופים 50-40 דקות, עד הזהבה והתרככות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 63.8 קק״ל 255.1 קק״ל
פחמימות 0.5 גרם 1.9 גרם
שומן 7.0 גרם 28.1 גרם
נתרן 775.5 מ״ג 3101.8 מ״ג
חלבון 0.1 גרם 0.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
אשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody