גריל קריספי צ’יקן – עוף מטוגן וצלוי

קריספי מבחוץ, צלוי היטב מבפנים, ועם קראנץ' שיכול לשגע פילים. עוף מטוגן, צלוי על המנגל, עם תערובת תבלינים ומלא טעמים מיוחדים, תענוג בצלחת
קריספי מבחוץ, צלוי היטב מבפנים, ועם קראנץ' שיכול לשגע פילים. עוף מטוגן, צלוי על המנגל, עם תערובת תבלינים ומלא טעמים מיוחדים, תענוג בצלחת
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.4 קק״ל 1538.0 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 222.7 גרם
    סוכר 0.5 גרם 8.7 גרם
    שומן 2.4 גרם 42.8 גרם
    נתרן 472.8 מ״ג 8511.1 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 62.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 56.6 מ״ג 1019.7 מ״ג
    סידן 11.2 מ״ג 200.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 34.3 מ״ג 618.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.4 קק״ל 1538.0 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 222.7 גרם
    סוכר 0.5 גרם 8.7 גרם
    שומן 2.4 גרם 42.8 גרם
    נתרן 472.8 מ״ג 8511.1 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 62.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 56.6 מ״ג 1019.7 מ״ג
    סידן 11.2 מ״ג 200.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 34.3 מ״ג 618.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת רטובה

תערובת יבשה


אופן הכנה

  1. מתבלים את העוף במלח ופלפל וצורבים על אש נמוכה במנגל עד לקבלת צבע שחום יפה מכל הכיוונים.
  2. מחממים שמן בכלי עמוק על אש בינונית.
  3. בזמן שהעוף הצלוי מתקרר במעט, מערבבים בקערות נפרדות את התערובת הרטובה והיבשה.
  4. מצפים את העוף הצלוי בתערובת היבשה, מעבירים לרטובה, בחזרה ליבשה ומיד לשמן החם.
  5. ברגע שמתקבל צבע שחום מוציאים מהשמן לרשת לייבוש ומוכן!
  6. מגישים לצד צ׳יפס שאוהבים וכמובן מיונז וברביקיו.

    גריל קריספי צ׳יקן - עוף צלוי ומטוגן
    גריל קריספי צ׳יקן - עוף צלוי ומטוגן. צילום: רובי מיכאל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות