רקע הנמל

דברים טובים מגיעים באריזות גדולות: סינבון ענק לכל המשפחה

תפנקו את עצמכם בקינוח של סינבון, אבל לא סתם אחד, אלא סינבון ענק ופריך עם ניחוח קינמוני וציפוי מתוק ומשגע במיוחד!
תפנקו את עצמכם בקינוח של סינבון, אבל לא סתם אחד, אלא סינבון ענק ופריך עם ניחוח קינמוני וציפוי מתוק ומשגע במיוחד!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.9 קק״ל 4919.0 קק״ל
    פחמימות 70.8 גרם 849.8 גרם
    שומן 10.6 גרם 127.4 גרם
    נתרן 554.6 מ״ג 6655.0 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 106.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 71.1 גרם
    כולסטרול 26.4 מ״ג 316.5 מ״ג
    סידן 79.4 מ״ג 952.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 157.1 מ״ג 1885.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.9 קק״ל 4919.0 קק״ל
    פחמימות 70.8 גרם 849.8 גרם
    שומן 10.6 גרם 127.4 גרם
    נתרן 554.6 מ״ג 6655.0 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 106.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 71.1 גרם
    כולסטרול 26.4 מ״ג 316.5 מ״ג
    סידן 79.4 מ״ג 952.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 157.1 מ״ג 1885.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור

אם באמריקה הכל יותר גדול, אז למה לא להגדיל גם את הסינבון? סינבון ענק עם בצק מנצח וגלייז של חלב מרוכז מתוק. רוצו להכין עכשיו ושלא יהיה לכם ספק – זה מתכון שתחזרו אליו שוב ושוב!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה גדולה, מערבבים יחד את החלב החם, החמאה המומסת, הסוכר והשמרים יבשים ונותנים להם ‘לשבת’ במשך דקה.
  2. מוסיפים לתערובת את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים עם כף עץ עד לאיחוד. מכסים את הקערה במגבת או בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לתפיחה למשך שעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. לשים את הבצק עד שהוא כבר לא דביק, במידת הצורך ניתן להוסיף עוד קמח. מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי של 1.5 ס”מ.
  4. מכינים את המילוי: בקערה קטנה מערבבים את החמאה הרכה, הסוכר החום והקינמון. מורחים באמצעות מברשת את תערובת המילוי באופן שווה על כל הבצק.
  5. בעזרת גלגלת פיצה, חותכים שלושה חתכים אופקיים כדי לחלק את הבצק לארבע רצועות ארוכות בעובי ואורך שווה.
  6. מגלגלים את הרצועה הראשונה לצורת גליל קינמון. מניחים את הגליל על הרצועה הבאה ומגלגלים ליצירת גליל גדול יותר. חוזרים על הפעולה עם יתר הרצועות עד לקבלת סינבון ענק.
  7. מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה לתבנית עגולה ומניחים בתוכה את הסינבון הענק. עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לצורך התפחה של 30 דקות.
  8. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ואופים את הסינבון במשך 45 דקות.
  9. מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים את הסינבון למשך 20 דקות לפחות. לאחר ההתקררות, מוציאים את הסינבון מהתבנית ומזלפים חלב מרוכז מעל.
סינבון ענק הנמל1
סינבון ענק וטעים. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דברים טובים מגיעים באריזות גדולות: סינבון ענק לכל המשפחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות