דג במעטפה עם מלא ירקות – איזו הפתעה!

דג במעטפה זו אחת המנות המקסימות שאפשר לקבל לשולחן. ממש מתנה אישית שמיועדת רק עבורך. במנה הזו יש בעצם הכל, דג טעים וירקות שמתבשלים יחד ומהווים ארוחה שלמה
דג במעטפה זו אחת המנות המקסימות שאפשר לקבל לשולחן. ממש מתנה אישית שמיועדת רק עבורך. במנה הזו יש בעצם הכל, דג טעים וירקות שמתבשלים יחד ומהווים ארוחה שלמה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    838
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 837.5 קק״ל 3350.0 קק״ל
    פחמימות 423.6 גרם 1694.4 גרם
    סוכר 418.6 גרם 1674.4 גרם
    שומן 430.8 גרם 1723.3 גרם
    נתרן 1600.5 מ״ג 6401.9 מ״ג
    חלבון 416.8 גרם 1667.1 גרם
    סיבים תזונתיים 397.2 גרם 1588.8 גרם
    שומן רווי 401.0 גרם 1603.9 גרם
    כולסטרול 475.1 מ״ג 1900.4 מ״ג
    סידן 417.8 מ״ג 1671.2 מ״ג
    ברזל 398.0 מ״ג 1592.1 מ״ג
    אשלגן 3426.3 מ״ג 13705.2 מ״ג
    אבץ 405.8 מ״ג 1623.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    838
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 837.5 קק״ל 3350.0 קק״ל
    פחמימות 423.6 גרם 1694.4 גרם
    סוכר 418.6 גרם 1674.4 גרם
    שומן 430.8 גרם 1723.3 גרם
    נתרן 1600.5 מ״ג 6401.9 מ״ג
    חלבון 416.8 גרם 1667.1 גרם
    סיבים תזונתיים 397.2 גרם 1588.8 גרם
    שומן רווי 401.0 גרם 1603.9 גרם
    כולסטרול 475.1 מ״ג 1900.4 מ״ג
    סידן 417.8 מ״ג 1671.2 מ״ג
    ברזל 398.0 מ״ג 1592.1 מ״ג
    אשלגן 3426.3 מ״ג 13705.2 מ״ג
    אבץ 405.8 מ״ג 1623.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
נעמה פלד
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. חותכים את הירקות: את הקישואים ואת הגזרים חותכים לרצועות רוחב דקות. חותכים את שיני השום לפרוסות. חותכים את הבצל לטבעות. את הפטריות חותכים לרבעים. את עגבניות השרי חותכים לחצאים.
  3. מכינים את הרוטב: מערבבים את הסוכר החום עם רוטב הסויה, השום, שמן הזית, הדבש והלימון.
  4. פורשים נייר אפייה ומניחים במרכזו רבע מכמות הירקות החתוכים ובצל ירוק אחד. מעל הירקות מניחים פילה אחד עם העור כלפי מטה ועליו 2 כפות מהרוטב וענף תימין. בוזקים מעט פלפל גרוס, צ’ילי ומלח גס.
  5. סוגרים את הדג בעזרת נייר האפיה ושני חוטים כמו סוכריה. מניחים על תבנית.
  6. חוזרים על התהליך עם שאר הפילטים של הדג.
  7. אופים 20 דקות כשהמעטפות סגורות.
  8. מגישים עם מעטפות הנייר וכל אחד פותח את המעטפה שלו.
    דג עם ירקות במעטפה. צילום: נמרוד סונדרס
    דג עם ירקות במעטפה. צילום: נמרוד סונדרס

    ייעוץ תזונתי - ניצן גיל כאהן 

 

הערות

  • לא חייבים להצמד לירקות המצויינים במתכון. אפשר להשתמש בכל ירק ועשב תיבול שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג במעטפה עם מלא ירקות – איזו הפתעה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      ברור! וגם תחזרי לספר לנו איך יצא 🙂

    Avatar
    הילה

    המתכון נראה לי מעולה!! אפשר להחליף גזר בכרובית? אותו זמן הכנה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר בהחלט להחליף את הגזר בכרובית או בכל ירק אחר שאוהבים (כדאי לחלוט את הכרובית בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות לפני שמוסיפים לשאר המרכיבים). בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות