פילה ברמונדי קייצי ובריא של סקיי בן מלך “סרדיניה” – קרית טבעון

ארוחה בריאה ומזינה לימי הקיץ החמים - פילה דג ברמונדי צלוי קלות במחבת, מוגש על סלט קינואה עם עגבניות, בצל ירוק וגמבה, ברוטב חרדל ודבש מתקתק ומרענן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

קינואה

רוטב

אופן הכנה

  1. מורחים את פילה הברמונדי בשמן זית מלח ופלפל.
  2. במחבת חם צורבים את נתח הדג מ-2 הצדדים, 2 דקות לכל צד.
  3. קוצצים את העגבניות והבצל הירוק דק, את הגמבה לקוביות קטנות.
  4. מערבבים יחד את הקינואה (לוודא שהיא לא חמה) הגמבה, הבצל הירוק, הכוסברה והשום.
  5. בקערה נפרדת מערבבים יחד את מיץ הלימון, החרדל, הדבש, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ושופכים על הקינואה.
  6. מסדרים את הקינואה על צלחת ומעל מניחים את הברמונדי הצלוי.

    פילה ברמונדי על קינואה. צילום: עמית טרפוצ'ניק
    פילה ברמונדי על קינואה. צילום: עמית טרפוצ’ניק

רוצים לשמוע עוד על ברמונדי ישראלי? כנסו לאתר שלנו >>

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 673.3 קק״ל 673.3 קק״ל
פחמימות 62.8 גרם 62.8 גרם
שומן 37.4 גרם 37.4 גרם
נתרן 1846.8 מ״ג 1846.8 מ״ג
חלבון 14.2 גרם 14.2 גרם
סיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרם
שומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 114.2 מ״ג 114.2 מ״ג
ברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
אשלגן 1150.7 מ״ג 1150.7 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    גיתית שובל

    ילך עם משהו אחר חוץ מקינואה? בעלי לא מת על זה

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להכין עם כל תוספת אחרת שאוהבים (אורז, פתיתים, עדשים, גריסים וכד’). בהצלחה!

    Avatar
    גיתית שובל

    ילך עם עוד דברים חוץ מקינואה? בעלי לא מת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody