פילה דג קייצי ובריא של סקיי בן מלך מ”סרדיניה” בקרית טבעון

ארוחה בריאה ומזינה לימי הקיץ החמים - פילה דג צלוי קלות במחבת, מוגש על סלט קינואה עם עגבניות, בצל ירוק וגמבה, ברוטב חרדל ודבש מתקתק ומרענן
ארוחה בריאה ומזינה לימי הקיץ החמים - פילה דג צלוי קלות במחבת, מוגש על סלט קינואה עם עגבניות, בצל ירוק וגמבה, ברוטב חרדל ודבש מתקתק ומרענן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    910
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 910.0 קק״ל 910.0 קק״ל
    פחמימות 63.7 גרם 63.7 גרם
    שומן 39.4 גרם 39.4 גרם
    נתרן 2424.9 מ״ג 2424.9 מ״ג
    חלבון 64.9 גרם 64.9 גרם
    סיבים תזונתיים 10.3 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 133.9 מ״ג 133.9 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 2266.9 מ״ג 2266.9 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    910
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 910.0 קק״ל 910.0 קק״ל
    פחמימות 63.7 גרם 63.7 גרם
    שומן 39.4 גרם 39.4 גרם
    נתרן 2424.9 מ״ג 2424.9 מ״ג
    חלבון 64.9 גרם 64.9 גרם
    סיבים תזונתיים 10.3 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 133.9 מ״ג 133.9 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 2266.9 מ״ג 2266.9 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פילה דג

קינואה

רוטב


אופן הכנה

  1. מורחים את פילה הדג בשמן זית מלח ופלפל.
  2. במחבת חם צורבים את נתח הדג מ-2 הצדדים, 2 דקות לכל צד.
  3. קוצצים את העגבניות והבצל הירוק דק, את הגמבה לקוביות קטנות.
  4. מערבבים יחד את הקינואה (לוודא שהיא לא חמה) הגמבה, הבצל הירוק, הכוסברה והשום.
  5. בקערה נפרדת מערבבים יחד את מיץ הלימון, החרדל, הדבש, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ושופכים על הקינואה.
  6. מסדרים את הקינואה על צלחת ומעל מניחים את הדג הצלוי.

    פילה ברמונדי על קינואה. צילום: עמית טרפוצ'ניק
    פילה דג על קינואה. צילום: עמית טרפוצ’ניק

רוצים לשמוע עוד על ברמונדי ישראלי? כנסו לאתר שלנו >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג קייצי ובריא של סקיי בן מלך מ”סרדיניה” בקרית טבעון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    דינה רופא

    פעם ראשונה שומעת על הדג הזה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות