חריימה דגים פיקנטי ב-5 דקות

סוף השבוע הגיע וצריך להעמיד סירים למשפחה? משה שגב מוכיח שלא חובה לעבוד קשה עם מנת חריימה דגים פיקנטית שמכינים במהירות ובקלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. מחממים סיר גדול ורחב. מוסיפים את השמן והאריסה ומערבבים.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות, הקימל, הפפריקה והמים ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את הלהבה.
  3. מתבלים. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט מים חמים.
  4. מוסיפים בזהירות את הדגים ומניחים מעל את צרור הכוסברה. מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.
  5. סוחטים את מיץ הלימון ומגישים עם חלה טרייה.

הערות

  • אפשר להשתמש בדגים חתוכים עם עצם, או פילה דג נקי מעצמות
  • דגים מומלצים: לוקוס, מוסר ים ובורי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 525.7 קק״ל 2102.8 קק״ל
פחמימות 32.5 גרם 130.0 גרם
שומן 39.4 גרם 157.8 גרם
נתרן 1405.4 מ״ג 5621.7 מ״ג
חלבון 61.6 גרם 246.3 גרם
סיבים תזונתיים 17.0 גרם 68.1 גרם
שומן רווי 16.7 גרם 66.8 גרם
כולסטרול 120.7 מ״ג 482.6 מ״ג
סידן 114.7 מ״ג 458.7 מ״ג
ברזל 17.7 מ״ג 70.6 מ״ג
אשלגן 2373.0 מ״ג 9492.1 מ״ג
אבץ 15.1 מ״ג 60.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody