דניאל עמית בגבוה: דג צרוב בחמאה ומרווה עם אספרגוס

מתכון בחמישה שלבים בלבד של דניאל עמית לדג צרוב בחמאה ומרווה עם אספרגוס, מנה קלאסית, קלילה וכה מרשימה במיוחד
מתכון בחמישה שלבים בלבד של דניאל עמית לדג צרוב בחמאה ומרווה עם אספרגוס, מנה קלאסית, קלילה וכה מרשימה במיוחד
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.0 קק״ל 778.0 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 1.9 גרם
    שומן 35.1 גרם 70.2 גרם
    נתרן 985.5 מ״ג 1971.0 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 36.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.2 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 80.6 מ״ג 161.3 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 90.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 433.5 מ״ג 866.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.0 קק״ל 778.0 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 1.9 גרם
    שומן 35.1 גרם 70.2 גרם
    נתרן 985.5 מ״ג 1971.0 מ״ג
    חלבון 18.1 גרם 36.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.2 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 80.6 מ״ג 161.3 מ״ג
    סידן 45.2 מ״ג 90.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 433.5 מ״ג 866.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג

אספרגוס


אופן הכנה

  1. מכינים את הדג: מחממים את שמן הזית, החמאה והמרווה במחבת (עד שהחמאה נמסה) וצורבים את פילה הדג במחבת משני הצדדים עד שהדג מזהיב ומוכן (2-3 דקות מכל צד).
  2. מתבלים את הדג במלח גס ומעבירים לצלחת הגשה.
  3. מכינים את האספרגוס: חותכים את הרבע התחתון של האספרגוס (לא משתמשים בו כי הוא קשה לאכילה) ובאותה המחבת בה הכנו את הדג (אפשר להוסיף קצת חמאה אם המחבת יבשה מדי) צורבים את האספרגוס כדקה ומתבלים במלח גס.
  4. מניחים את האספרגוס בצלחת לצד הדג ומגישים.
  5. מומלץ להגיש גם עם פולנטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דניאל עמית בגבוה: דג צרוב בחמאה ומרווה עם אספרגוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות