דניס שלם ועסיסי עם לימון ורוזמרין

מתכון פשוט וקל להכנה לדג דניס שלם עם לימון, רוזמרין ושום לצד רבעי קישואים, עגבניות שרי ורצועות פלפלים בצלייה שיוצא קריספי ועסיסי עם מכשיר נינג'ה פודי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

דג

ירקות

אופן הכנה

  1. ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון, גבעול רוזמרין ופרוסות שום.
  2. מזלפים מעט שמן זית על חלקו הקדמי של הדג, חורצים 3 פסים באלכסון ומפזרים קורט מלח וכמה פרוסות שום מעליו.
  3. מחממים את המכשיר עם פלטת הגריל לפונקציית גריל בטמפרטורת MAX לכ-6 דקות, כאשר הסיר מתחמם נניח את הדג באלכסון ונסגור לבישול בגריל של 6 דקות.
  4. חותכים את הירקות ומערבבים עם השמן זית, המלח והעלי רוזמרין.
  5. נחמם את המכשיר ל-180 מעלות בתוכנית צלייה. כאשר הסיר מתחמם נוסיף את הירקות, מומלץ לסדר אותם בצורה עדינה ולהניח כל אחד בנפרד בסיר למשך 10-12 דקות בישול ולסובב אחרי 6 דקות.

    דג דניס שלם עם לימון, רוזמרין ושום. צילום: גיא כהן
    דג דניס שלם עם לימון, רוזמרין ושום. צילום: גיא כהן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 159.3 קק״ל 159.3 קק״ל
פחמימות 19.6 גרם 19.6 גרם
שומן 6.3 גרם 6.3 גרם
נתרן 1566.6 מ״ג 1566.6 מ״ג
חלבון 12.7 גרם 12.7 גרם
סיבים תזונתיים 10.0 גרם 10.0 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 0.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 164.4 מ״ג 164.4 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
אשלגן 1281.0 מ״ג 1281.0 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody