דרך מתוקה להתרענן בבית: קרטיב אבטיח וקיווי בשני צבעים

קרטיב אבטיח מפירות אמיתיים שעושים בבית, טבעי ובריא ללא צבעי מאכל, בטעמי אבטיח וקיווי. גם המבוגרים וגם הילדים יהנו מפינוק מתוק ומרענן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

שכבה אדומה

שכבה ירוקה

אופן הכנה

  1. מרסקים אבטיח וסוכר במעבד מזון, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  2. מניחים תבניות לקרטיבים בתבנית גדולה. יוצקים את תערובת האבטיח לתבניות הקרטיבים עד למחצית מגובהן. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה וחצי.
  3. מרסקים קיווי, סוכר ומים במעבד מזון, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  4. יוצקים לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 60.0 קק״ל 240.1 קק״ל
פחמימות 13.8 גרם 55.2 גרם
שומן 0.3 גרם 1.1 גרם
נתרן 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
חלבון 0.8 גרם 3.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.6 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 17.2 מ״ג 69.0 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 184.8 מ״ג 739.1 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

    Avatar
    נוגה

    הכנתי עם אבטיח ומלון עכשיו במקפיא

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody