האם זו עוגה? עוגת שוקולד צ’יפס ענקית וטעימה במיוחד
המתכון הטרנדי לעוגה שהיא עוגת שוקולד צ'יפס ענקית ממטבחה של דניאל עמית. אותה עוגיה אהובה בגרסת העוגה! מה צריך יותר?
המתכון הטרנדי לעוגה שהיא עוגת שוקולד צ'יפס ענקית ממטבחה של דניאל עמית. אותה עוגיה אהובה בגרסת העוגה! מה צריך יותר?
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 602.3 קק״ל 4216.4 קק״לפחמימות 35.9 גרם 251.2 גרםשומן 46.2 גרם 323.7 גרםנתרן 59.6 מ״ג 417.5 מ״גחלבון 10.6 גרם 74.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרםשומן רווי 17.8 גרם 124.6 גרםכולסטרול 45.1 מ״ג 315.9 מ״גסידן 171.4 מ״ג 1199.5 מ״גברזל 3.1 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 378.4 מ״ג 2648.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות602
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 602.3 קק״ל 4216.4 קק״לפחמימות 35.9 גרם 251.2 גרםשומן 46.2 גרם 323.7 גרםנתרן 59.6 מ״ג 417.5 מ״גחלבון 10.6 גרם 74.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרםשומן רווי 17.8 גרם 124.6 גרםכולסטרול 45.1 מ״ג 315.9 מ״גסידן 171.4 מ״ג 1199.5 מ״גברזל 3.1 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 378.4 מ״ג 2648.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.0 מ״גסגור
העוגיות האמריקאיות האהובות הן כבר אורחות מקובלות בכל בית ואת הגרסה הענקית שלהן אפשר להשיג אפילו בפיצריות! אז הנה המתכון של דניאל עמית שמייצר עוגת שוקולד צ’יפס נימוחה ורכה שמגישים עם קצפת מעל, כדי שיהיה ממש ממש מושלם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 602 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיה
-
250 גרם קמח שקדים
-
1 שקית אבקת אפייה
-
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
-
7 כפות ממרח שוקולד לבן
-
200 גרם שוקולד צ’יפסמיקס שחור ולבן
-
3/4 כוס חלב 3%רגיל או שקדים
-
1 יחידה נייר אפייה עגול
קצפת
-
1 כף אבקת סוכר
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר יחד את כל מוצרי המתכון.
- משטחים את הבלילה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסה לתנור שחומם מראש על חום של 170 מעלות למשך 15 דקות.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה עם כף אבקת סוכר עד התייצבות.
- נותנים לעוגייה להתקרר ואז שמים מעל את הקצפת. בתאבון.
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר יחד את כל מוצרי המתכון.
- משטחים את הבלילה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסה לתנור שחומם מראש על חום של 170 מעלות למשך 15 דקות.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה עם כף אבקת סוכר עד התייצבות.
- נותנים לעוגייה להתקרר ואז שמים מעל את הקצפת. בתאבון.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן