רקע יטבתה

קרמבו מהיר לעצלנים בטעם מוקה (או קקאו) בציפוי שוקולד

קרמבו ביתי מושלם, אפילו לעצלנים שבינינו! מתכון להכנת קרמבו מוקה וניל, עם אופציה לטעמי שוקו וניל, בציפוי שוקולד מעולה!
קרמבו ביתי מושלם, אפילו לעצלנים שבינינו! מתכון להכנת קרמבו מוקה וניל, עם אופציה לטעמי שוקו וניל, בציפוי שוקולד מעולה!
  • בתיה שורק
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 33 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    280
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.9 קק״ל 7277.1 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 716.6 גרם
    שומן 17.4 גרם 453.0 גרם
    נתרן 35.7 מ״ג 927.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 85.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 182.4 גרם
    כולסטרול 43.4 מ״ג 1127.3 מ״ג
    סידן 17.3 מ״ג 450.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 94.8 מ״ג 2463.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 33 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    280
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.9 קק״ל 7277.1 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 716.6 גרם
    שומן 17.4 גרם 453.0 גרם
    נתרן 35.7 מ״ג 927.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 85.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 182.4 גרם
    כולסטרול 43.4 מ״ג 1127.3 מ״ג
    סידן 17.3 מ״ג 450.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 94.8 מ״ג 2463.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור

בתזמון מעולה, ממש בתחילת עונת סתיו-חורף, בתיה שורק מלמדת אתכם להכין לגמרי לבד בבית קרמבו מעולה בשני צבעים ושני טעמים. זה לא מורכב כמו שאתם בטח חושבים, וגם הרבה ותר טעים ומגניב מהגרסה הקנויה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגייה

  • 26 יחידות עוגיות חמאה
    או ביסקוויטים עגולים שאוהבים (אפשר לפרק עוגיות סנדוויץ', כמו אוריאו, להוציא את המילוי ולהשתמש בעוגייה)

קרם מוקה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מניחים עוגיות על מגש מרופד בנייר אפייה.
  2. מכינים את המלית: מקציפים את כל מרכיבי הקצפת בקערת מיקסר עם וו בלון לקצפת יציבה. מעבירים מחצית מהקצפת לקערה ומוסיפים את הקפה (מחזקים בהתאם לטעם האישי).
  3. מכניסים צנתר לשקית זילוף ומניחים בצד.
  4. ממלאים שקית זילוף נוספת בקצפת הלבנה (כ-1/2 שקית). ממלאים שקית זילוף נוספת (שלישית) בקצפת מוקה (כ-1/2 שקית). גוזרים את קצוות השקיות ומכניסים את שתי השקיות, אחת צמוד לשנייה, לשקית זילוף עם הצנתר. חותכים את הפתח.
  5. מזלפים תלוליות קצפת על גבי העוגיות כך שמתקבלת קצפת מוקה וניל. מעבירים למקפיא לשעה וחצי להתייצבות מלאה.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים בפולסים בקערה מתאימה למיקרוגל את השוקולד ומערבבים בין לבין. מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת חלקה. מעבירים את השוקולד לכלי שמתאים לטבילה (כוס קטנה אך מספיק רחבה).
  7. מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא. אוחזים בעוגייה, הופכים וטובלים כל קרמבו בשוקולד המומס. מוציאים מהשוקולד ומנערים בעדינות את העודפים.
  8. מניחים את הקרמבואים על גבי רשת או נייר אפייה, מעבירים למקרר להתייצבות. מגישים או לחילופין שומרים במקפיא ומעבירים למקרר שעה לפני שרוצים לאכול.

הערות

  • לא אוהבים קפה? ניתן להכין קצפת בטעם שוקו עם כף קקאו במקום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמבו מהיר לעצלנים בטעם מוקה (או קקאו) בציפוי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות