רקע דוד משה

הום פרייז מושלמים ממטבחה של יונית צוקרמן

גאון מי שהמציא את השילוב המשוגע של תפוחי אדמה מטוגנים, חמאה ורוטב צ'ילי מתוק - המדריך איך להגיע בדיוק להום פרייז הכי טעימים בעולם!
גאון מי שהמציא את השילוב המשוגע של תפוחי אדמה מטוגנים, חמאה ורוטב צ'ילי מתוק - המדריך איך להגיע בדיוק להום פרייז הכי טעימים בעולם!
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.1 קק״ל 1282.0 קק״ל
    פחמימות 105.6 גרם 739.1 גרם
    שומן 102.7 גרם 718.9 גרם
    נתרן 341.2 מ״ג 2388.2 מ״ג
    חלבון 97.0 גרם 678.8 גרם
    סיבים תזונתיים 97.1 גרם 679.7 גרם
    שומן רווי 100.6 גרם 703.9 גרם
    כולסטרול 112.3 מ״ג 785.9 מ״ג
    סידן 101.1 מ״ג 707.9 מ״ג
    ברזל 96.9 מ״ג 678.5 מ״ג
    אשלגן 102.7 מ״ג 718.9 מ״ג
    אבץ 96.9 מ״ג 678.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.1 קק״ל 1282.0 קק״ל
    פחמימות 105.6 גרם 739.1 גרם
    שומן 102.7 גרם 718.9 גרם
    נתרן 341.2 מ״ג 2388.2 מ״ג
    חלבון 97.0 גרם 678.8 גרם
    סיבים תזונתיים 97.1 גרם 679.7 גרם
    שומן רווי 100.6 גרם 703.9 גרם
    כולסטרול 112.3 מ״ג 785.9 מ״ג
    סידן 101.1 מ״ג 707.9 מ״ג
    ברזל 96.9 מ״ג 678.5 מ״ג
    אשלגן 102.7 מ״ג 718.9 מ״ג
    אבץ 96.9 מ״ג 678.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות קטנות.
  2. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה. מניחים בצד.
  3. חותכים את הפלפלים הצבעוניים לקוביות, ומטגנים אותם במחבת עם כף שמן למשך 2-3 דקות.
  4. לאחר מכן מוסיפים את החמאה ואת הצ’ילי ומערבבים.
  5. מוסיפים גם את תפוחי האדמה המטוגנים ומקפצים יחד במחבת.
  6. מקשטים בשומשום ובצל ירוק ומגישים.

    הום פרייז 1
    הום פרייז צבעוני ומתקתק. צילום: יונית צוקרמן

עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
הום פרייז מושלמים ממטבחה של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    מרים אוחנה

    עדין לא הכנתי נראה סופ

    Avatar
    Sara Hakuk

    נראה מושלם!!! אפשר לשים מרגרינה או שמן במקום חמאה?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר, אבל מומלץ להשתמש בחמאה שכן הטעם שלה עשיר יותר ומוסיף המון להום פרייז.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות