הטרנד הנצחי – רול מלפפון עם גבינת שמנת וסלמון
רול מטריף בציפוי מלפפון מרענן! עם סלמון וגבינת שמנת מבפנים ופרוסות מלפפון דקיקות מבחוץ - המנה הזו כל כך פשוטה אך טעימה שתאמצו אותה מיד!
רול מטריף בציפוי מלפפון מרענן! עם סלמון וגבינת שמנת מבפנים ופרוסות מלפפון דקיקות מבחוץ - המנה הזו כל כך פשוטה אך טעימה שתאמצו אותה מיד!
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 21.2 קק״ל 169.4 קק״לפחמימות 1.6 גרם 12.4 גרםשומן 1.2 גרם 9.8 גרםנתרן 99.6 מ״ג 796.9 מ״גחלבון 2.6 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.0 גרםכולסטרול 2.9 מ״ג 23.0 מ״גסידן 6.3 מ״ג 50.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 84.7 מ״ג 677.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות21
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 21.2 קק״ל 169.4 קק״לפחמימות 1.6 גרם 12.4 גרםשומן 1.2 גרם 9.8 גרםנתרן 99.6 מ״ג 796.9 מ״גחלבון 2.6 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.0 גרםכולסטרול 2.9 מ״ג 23.0 מ״גסידן 6.3 מ״ג 50.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 84.7 מ״ג 677.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 21 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
רול
-
3 מלפפונים בינונייםרצוי באותו אורך
-
4 כפות גדושות גבינת שמנת
-
100 גרם סלמון מעושן
-
2 גבעולי בצל ירוקאו עירית
הגשה
-
3 כפות רוטב לסלט עם למון גראסמזרח מערב
-
2 כפיות שומשוםמזרח מערב
-
2 כפיות שומשום בטעם ווסאבימזרח מערב
אופן הכנה
- באמצעות קולפן קולפים רצועות דקות של המלפפון, מניחים על מגבת לספיגת הנוזלים.
- אחרי ייבוש רצועות המלפפון מניחים ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים את רצועות המלפפון אחת על יד השניה בחפיפה קלה בין רצועה לרצועה שאחריה (כפי שרואים בסרטון), עד לקבלת הגודל הרצוי של הרול.
- באחד מהצדדים, קרוב לשול אבל לא מאוד (משאירים מעט מרווח לתחילת הגלגול) מורחים גבינת שמנת, עליה מניחים רצועות של סלמון ועירית/בצל ירוק, ובעזרת הניילון מגלגלים מלמטה את המלפפון (כשהמילוי של השמנת והסלמון מתגלגלים כלפי פנים) עד לקבלת רצועה ארוכה (רול ארוך).
- מנתקים מהניילון הנצמד וחותכים את רול המלפפון שנוצר לחתיכות של 1.5 ס״מ כל אחת. מסדרים בצלחת, מזלפים מרוטב הלמון גראס, מפזרים מעט שומשום רגיל ושומשום בטעם ווסאבי ומגישים. בתאבון.
אופן הכנה
- באמצעות קולפן קולפים רצועות דקות של המלפפון, מניחים על מגבת לספיגת הנוזלים.
- אחרי ייבוש רצועות המלפפון מניחים ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים את רצועות המלפפון אחת על יד השניה בחפיפה קלה בין רצועה לרצועה שאחריה (כפי שרואים בסרטון), עד לקבלת הגודל הרצוי של הרול.
- באחד מהצדדים, קרוב לשול אבל לא מאוד (משאירים מעט מרווח לתחילת הגלגול) מורחים גבינת שמנת, עליה מניחים רצועות של סלמון ועירית/בצל ירוק, ובעזרת הניילון מגלגלים מלמטה את המלפפון (כשהמילוי של השמנת והסלמון מתגלגלים כלפי פנים) עד לקבלת רצועה ארוכה (רול ארוך).
- מנתקים מהניילון הנצמד וחותכים את רול המלפפון שנוצר לחתיכות של 1.5 ס״מ כל אחת. מסדרים בצלחת, מזלפים מרוטב הלמון גראס, מפזרים מעט שומשום רגיל ושומשום בטעם ווסאבי ומגישים. בתאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן