באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

הטרנד שמשגע את המדינה: קראנץ’ קורנפלקס

קראנץ' קורנפלקס - גלידה בטעם החלב של הקורנפלקס, עם ציפוי של שוקולד לבן. מעכשיו גם אתם יכולים להכין את זה לבד בבית עם הנינג'ה קרימי. בתיאבון
קראנץ' קורנפלקס - גלידה בטעם החלב של הקורנפלקס, עם ציפוי של שוקולד לבן. מעכשיו גם אתם יכולים להכין את זה לבד בבית עם הנינג'ה קרימי. בתיאבון
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 24 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    731
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 731.4 קק״ל 2925.6 קק״ל
    פחמימות 43.3 גרם 173.2 גרם
    שומן 61.2 גרם 245.0 גרם
    נתרן 64.0 מ״ג 255.9 מ״ג
    חלבון 379.2 גרם 1516.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 36.0 גרם 144.1 גרם
    כולסטרול 150.4 מ״ג 601.5 מ״ג
    סידן 156.5 מ״ג 626.1 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.6 מ״ג
    אשלגן 227.1 מ״ג 908.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 24 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    731
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 731.4 קק״ל 2925.6 קק״ל
    פחמימות 43.3 גרם 173.2 גרם
    שומן 61.2 גרם 245.0 גרם
    נתרן 64.0 מ״ג 255.9 מ״ג
    חלבון 379.2 גרם 1516.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 36.0 גרם 144.1 גרם
    כולסטרול 150.4 מ״ג 601.5 מ״ג
    סידן 156.5 מ״ג 626.1 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.6 מ״ג
    אשלגן 227.1 מ״ג 908.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
מערכת Foody
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה

תוספות

ציפוי


אופן הכנה

  1. בפינג׳ן או בקלחת מוזגים חצי מכמות השמנת (250 מ״ל) יחד עם הקורנפלקס ומביאים לרתיחה.
  2. במיכל הגלידה של נינג’ה מוזגים את מחצית השמנת שנותרה.
  3. מיד שמגיעים לרתיחה, מסננים לתוך המיכל עם השמנת הקרה, מערבבים היטב ומכניסים למקפיא למשך 24 שעות.
  4. לאחר ההקפאה טוחנים בנינג’ה קרימי ע״י תוכנית גלידה פעמיים ברציפות.
  5. פותחים את המיכל, יוצרים גומה בעזרת כף ושופכים פנייה את התוספת - שוקולד לבן קצוץ דק וקורנפלקס.
  6. מחזירים למכונת הגלידה ומפעילים על תוכנית התוספות.
  7. מחזירים למקפיא את המיכל למשך 15 דקות.
  8. במקביל ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל או על באן מארי.
  9. מגישים בכוס גלידה או בגביע את מספר הכדורים הרצוי, מפזרים מעט קורנפלקס, ושופכים בעזרת לקקן את השוקולד החם על הגלידה, נסו למזוג שכבה דקה.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הטרנד שמשגע את המדינה: קראנץ’ קורנפלקס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות